«Ο Γκόμεθ είπε ότι δεν κάνει κάτι αλλά δεν είναι αλήθεια – Κάποιες φορές πετάνε στα σύννεφα οι νεαροί»

Διαβάστε όσα δήλωσε στο πανηγυρικό επεισόδιο της εκπομπής «Total Green» στην Primetel ο Γιαν Λέτσιακς, μία μέρα μετά την απονομή του τροπαίου και τη φιέστα της πρωταθλήτριας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσέχος αριστερός μπακ της Ομόνοιας:

«Ήταν απίστευτο από την αρχή του αγώνα καθώς για πρώτη φορά μετά από καιρό είχαμε κόσμο στο γήπεδο. Καθ’ οδόν προς το «Ηλίας Πούλλος» ήταν καταπληκτικά κι εκεί ήταν απίθανα, οι οπαδοί το άξιζαν κι αυτό που είδαμε με τα πυροτεχνήματα ήταν εξαιρετικό.

Συμφωνώ με τους υπόλοιπους πως οι νίκες με ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ μετά τα κακά αποτελέσματα, ήταν κρίσιμο σημείο. Αλλά και στην έναρξη των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό ήταν σημαντικό.

Ο Γκόμεθ είπε ότι δεν κάνει κάτι στα αποδυτήρια όμως δεν είναι αλήθεια, είναι ο αρχηγός μας, πηγαίνουμε κοντά του όταν υπάρχει πρόβλημα και διορθώνει πράγματα, μας κρατά ήρεμους για να συνεχίσουμε τη δουλειά μας.

Προσπαθούμε να συμπεριφερόμαστε καλά στους νεαρούς. Είναι μικροί, κάποιες φορές πετάνε στα σύννεφα, τους δείχνουμε στην προπόνηση ότι πρέπει να έχουν τα πόδια στο έδαφος και να δουλέψουν σκληρά, να τους προετοιμάσουμε για το μέλλον».