Ο Φαμπιάνο που «δεν είναι 17 χρονών πια» και η κατάσταση των Ζαχαρίου-Κούσουλου

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του αγώνα με τη Βασιλεία μίλησε μεταξύ άλλων ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός αναφέρθηκε στην κατάσταση των Ζαχαρίου, Μποτεάκ και Κούσουλου, όπως επίσης και στην απόφαση του να μείνει Κύπρο ο Φαμπιάνο.

Τα σχετικά αποσπάσματα:

Για την απουσία των Φαμπιάνο και Ζαχαρίου: «Είχε ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε, έκανε πολύ καλό παιχνίδι με τον Απόλλωνα και δείχνει την ποιότητα που έχει. Ο Φαμπιάνο έκανε κορυφαίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Δεν είναι 17 πια, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ο Ουζόχο είναι πολύ καλύτερα πλέον μετά τις προπονήσεις που έκανε, έπαιξε και με τη Νιγηρία και θα είναι πολύ καλό να πάρει χρόνο συμμετοχής».

Για τον Κούσουλο: «Δεν υπάρχουν νέα, προσπαθεί να επιστρέψει από τον τραυματισμό του στο γόνατο και χρειάζεται χρόνο. Δεν ξέρουμε ακόμα, ελπίζουμε ότι δεν θα αργήσει. Προσπαθούμε να του παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φαρμακευτική αγωγή. Νιώθει καλύτερα αλλά δεν είναι έτοιμος».

Για την κατάσταση του Μποτεάκ: «Κάνει πρόοδο. Δεν είμαστε σίγουροι πότε θα επιστρέψει ακριβώς. Ελπίζω ότι δεν θα αργήσει πολύ».