Δύο κακές αναμνήσεις για την Ένωση

Ο Μάικλ Ενγκό που ήλθε είδε και απήλθε, αλλά και ο Ντιέγκο Μπαρπόζα που αποτέλεσε την μεγαλύτερη τρύπα στην άμυνα αποτέλεσαν δύο από τις σημαντικότατες αιτίες που η Ένωση έπεσε στην β΄ κατηγορία. Δύο παίκτες με ψηλά συμβόλαια που κρίθηκαν μάλιστα ως δύο από τις χειρότερες μεταγραφές της Ένωσης.

Ο Ενγκό αποκτήθηκε τον Γενάρη για να κάνει την διαφορά στο γκολ, αλλά αντί αυτού δεν είδε καθόλου δίκτυα, κάτι που το πλήρωσε πάρα πολύ ακριβά η Ένωση. Ο Άγγλος αποκτήθηκε για το γκολ αλλά γκολ γιοκ από τον Ενγκό. Ο ψηλόσωμος Άγγλος στράικερ αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια και δεν μέτρησε ούτε ένα γκολ. Ένας τραγικός απολογισμός από τον ξένο επιθετικό με τραγικές τις συνέπειες φυσικά για την Ένωση.

Ο Μπαρπόζα ήταν και πέρσι στην ομάδα όταν είχε αποκτηθεί τον Γενάρη το 2020. Το δείγμα ήταν μικρό γιατί το πρωτάθλημα διακόπηκε όμως έδειξε κάποια καλά στοιχεία. Φέτος ήταν τραγικός από το ξεκίνημα μέχρι τέλος με πάρα πολλά λάθη και γκέλες και μονάχα από αυτόν η Ένωση έχασε τουλάχιστον 15 βαθμούς!

Τόσο ο Ενγκό που τελικά δεν είδε δίκτυα, αλλά και ο Μπαρπόζα που αποτέλεσε την μεγαλύτερη τρύπα στην άμυνα είναι πλέον δύο κακές αναμνήσεις για την Ένωση αφού αμφότεροι αποτέλεσαν παρελθόν από τους βυσσινί.