Ο ένας… ντύθηκε δημιουργός και ο άλλος εκτελεστής!

«Επιτέλους», είπαν όλοι όσοι είδαν την Εθνική ομάδα στο ψεσινό παιχνίδι με το Λουξεμβούργο (2-1). Η ομάδα του Γιόχαν Βάλεμ δεν έπαιξε και σπουδαίο ποδόσφαιρο, ωστόσο έκανε τα βασικά. Δηλαδή, εκμεταλλεύθηκε την αριθμητική υπεροχή της (οι αντίπαλοι έμειναν νωρίς με δέκα ποδοσφαιριστές), πίστεψαν στην ανατροπή και στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Δύο ήταν οι ποδοσφαιριστές που έκλεψαν την παράσταση από το χθεσινό αγώνα. Ο λόγος για τους Μάριο Ηλία και Γρηγόρη Κάστανο. Ο πρώτος… ντύθηκε δημιουργός και ο δεύτερος… εκτελεστής. Ο Ηλία κέρδισε το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα από τον Σελίμοβιτς, ενώ στη συνέχεια έστειλε συστημένη μπαλιά στον Κάστανο για το 2-1.

Ο Κάστανος δεν έθελξε με την απόδοση του αλλά ήταν εκεί τις κατάλληλες στιγμές. Πήρε την πρωτοβουλία να εκτελέσει το πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ, ενώ στη συνέχεια τέλειωσε υποδειγματικά το τετ α τετ και έδωσε στην Κύπρο νίκη μετά από 11 μήνες!

Βέβαια, αν οι διεθνής μας ήταν πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα κάτι που θα τους έδινε ψυχολογία. Ο Πίττας νωρίς στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε σε τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ μία ωραία κεφαλιά του Μ. Ηλία πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Μόρις.