Ο χρόνος που κυλά υπέρ του και ο νέος… Σιγκούρνταρσον

Ο χρόνος κυλά υπέρ του ΑΠΟΕΛ, αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο και δείχνει τη σωστή δουλειά που γίνεται στον Αρχάγγελο από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Έτσι, στις 10 του Μάρτη, στον επαναληπτικό του 1-1 με την Ομόνοια, οι γαλαζοκίτρινοι αναμένεται να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη και την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου.

Η έκπληξη Σάντος που παρουσίασε στην άμυνα ο Πουρσαϊτίδης δούλεψε αρκετά καλά καθώς ο αριστεροπόδαρος σέντερ μπακ ταίριαξε πολύ καλύτερα σε σύγκριση με τους δεξιοπόδαρους που χρησιμοποιούνται μέχρι τώρα.

Αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής ήταν να παρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένη η αμυντική γραμμή, αν και το γκολ της Ομόνοιας μπορούσε να αποσοβηθεί (Κλωναρίδη γιατί κόλλησες στη γραμμή;). Πάντως, ένα είναι το σίγουρο, ενώ ο ΑΠΟΕΛ στο άκουσμα του αντίπαλου όταν έγινε η κλήρωση (Ομόνοια) ήταν χαμένος από χέρι, τώρα διεκδικεί με ίσους όρους την πρόκριση.

Τώρα ο Εθνικός

Για τον επαναληπτικό με την Ομόνοια έχουμε ακόμα πολλές ημέρες. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει πλέον να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα και στην παράξενη γι’ αυτήν προσπάθεια για να αποφύγει δυσάρεστες περιπέτειες. Το ξεκίνημα θα γίνει την Κυριακή με πρώτο αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, την ομάδα που κέρδισε πρόσφατα στο ίδιο γήπεδο με 3-2 και φρέναρε τον ΑΠΟΕΛ από την προσπάθεια που έκανε για να περάσει στην πρώτη εξάδα. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια του β’ ομίλου οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μία μόνο επιλογή, τη νίκη και μόνο τη νίκη, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζονται.

Νέος Σιγκούρνταρσον;

Ο 24χρονος Ιρλανδός Τζακ Μπερν ήρθε στην Κύπρο τον Ιανουάριο με τις καλύτερες συστάσεις. Αφού έπαιξε μερικά παιχνίδια «αποσύρθηκε» στον Αρχάγγελο και κάνει θεραπείες προκειμένου να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα που έχει με τη μέση του. Ο ΑΠΟΕΛ ήθελε όσο ποτέ άλλοτε τη βοήθεια του Μπερν, ωστόσο αυτός δεν μπορεί και αρχίζει να θυμίζει την περίπτωση του Σιγκούρνταρσον που ήρθε κι αυτός Ιανουάριο, έπαιξε ένα παιχνίδι και μετά λόγω προβλήματος στη μέση αποχώρησε από την ομάδα! Το ευχάριστο για τον Πουρσαϊτίδη είναι ότι έχει πλέον στη διάθεσή του τον Εντονγκαλά που σίγουρα όσο περνά ο καιρός θα γίνεται και καλύτερος.