Ο χρόνος πιέζει έντονα στον ΑΠΟΕΛ…

Στον ΑΠΟΕΛ πρέπει σε δύο μήνες να φτιάξουν μια νέα ομάδα

Η ποδοσφαιρική σεζόν που ολοκληρώνεται με τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές του Β’ ομίλου θεωρείται ως μία από τις πιο αποτυχημένες στη σύγχρονη ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Από τα ευρωπαϊκά σαλόνια, οι γαλαζοκίτρινοι μέσα σε μία χρονιά βρέθηκαν να αγωνίζονται για αποφυγή του υποβιβασμού.

Αυτό δεν μπορεί κανένας να το βγάλει από το μυαλό τους και λογικά σκέφτονται και διερωτούνται οι χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ, πώς μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν τόσο γρήγορα ώστε να παρουσιαστεί μία νέα ομάδα με απαιτήσεις, στη νέα σεζόν. Κι εδώ είναι που όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο χρόνος πιέζει και τον προπονητή και τη διοίκηση, όποια κι αν είναι αυτή μετά την 1η Ιουνίου…

Διοίκηση – ενότητα

Για να μπορέσει ο προπονητής (αν και ακούγονται διάφορα, αναμένεται ότι θα παραμείνει στη θέση του ο Πουρσαϊτίδης) να προχωρήσει στη συμπλήρωση του ρόστερ μετά τις πολλές αποδεσμεύσεις που θα γίνουν, θα χρειαστεί χρόνος, που δεν υπάρχει! Μία νέα ομάδα για να στελεχωθεί και να είναι έτοιμη να παίξει στο πρωτάθλημα περί το τέλος Αυγούστου θέλει σίγουρα τον χρόνο της για προετοιμασία, αλλά και πολλά φιλικά παιχνίδια. Αντιλαμβανόμαστε όλοι λοιπόν την πολλή δουλειά που έχουν ο προπονητής και η διοίκηση της εταιρείας. Για να δουλέψει όμως το πράγμα χρειάζεται δυνατή διοίκηση και ενότητα. Αν μετά την 1η Ιουνίου δεν υπάρχουν αυτά τα δύο στοιχεία, τότε το πιθανότερο είναι ο ΑΠΟΕΛ στη νέα σεζόν, πάλι να αγωνίζεται στον όμιλο του υποβιβασμού!

Φεύγουν πάνω από 10!

Με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα ανακοινωθούν και οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από τον Αρχάγγελο, και δεν θα είναι καθόλου παράξενο αυτοί να ξεπεράσουν και τους 10! Στα ονόματα που έχουν ήδη γραφτεί (Σίλβα, Νούχιου, Μπεν Σαχάρ, Εντονγκαλά, Ζόρζε) προστίθενται ο Ζαχίντ, ο οποίος ψάχνει ακόμα περισσότερα λεφτά κι όποιος του τα δώσει θα πάει, καθώς και ο Ανουάρ του οποίου ο δανεισμός λήγει. Καθημερινά γίνονται αναφορές και για άλλους βασικούς παίκτες από το φετινό ρόστερ, όπως ο Ενσούε. Σημειώνουμε ότι εκτός απρόοπτου ολοκληρώνει την καριέρα του ο Μερκής.