Ο ασθενής (ΑΠΟΕΛ) έδωσε σημάδια ζωής!

Δύο μήνες και πέντε μέρες ήταν πάρα πολλές για τον ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι επιτέλους κατάφεραν να κερδίσουν αγώνα κυπριακού πρωταθλήματος (2-0) τη Δόξα και να βάλουν τέλος σε πολλά αρνητικά σερί. Η τελευταία νίκη της ομάδας ήταν στις 20 του Σεπτεμβρίου απέναντι στην ΕΝΠ ξανά με 2-0 και πριν το χθεσινό οι ποδοσφαιριστές του Μικ ΜακΚάρθι μετρούσαν τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες!

Απίστευτα και τρομερά στατιστικά για την εμβέλεια του ονόματος του ΑΠΟΕΛ. Ευτυχώς όμως για τους φίλους της ομάδας, το αρνητικό σερί έσπασε χθες με νίκη επί της Δόξας, οι οποίοι μετά από καιρό βρήκαν έστω κάποιο λόγο να χαμογελούν και να ευελπιστούν σε καλύτερες μέρες.

Προς Θεού, τα προβλήματα του ΑΠΟΕΛ δεν λύθηκαν, αλλά είδαμε τουλάχιστον την ομάδα να βάζει δύο γκολ μετά από αρκετό καιρό και να κερδίζει μια αρκετά καλή ομάδα όπως είναι η φετινή Δόξα που έκτισε ο Κώστας Σακκάς. Οι ποδοσφαιριστές του Ιρλανδού έπαιξαν κάπως καλύτερα, βρήκαν δύο γκολ (Μερκής με κεφαλιά, Ζαχίντ με πέναλτι), πήραν ψυχολογία για τα επόμενα ματς, με τη διοίκηση της ομάδας και τον κόσμο να πιστεύουν ότι θα είναι η αρχή για μία καλύτερη συνέχεια.

Προφανώς, ο ασθενής (στη προκειμένη περίπτωση ΑΠΟΕΛ) δεν βγήκε ακόμη από το κώμα, απλώς έδειξε σημεία ζωής!