Ο ΑΠΟΕΛ «απάντησε» μέσα από την ανακοίνωση

Με κάθε επισημότητα παίκτης του ΑΠΟΕΛ είναι από σήμερα (27/1) ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό.

Μετά από αρκετές βδομάδες φημολογιών για την επόμενη ομάδα του Γκανέζου χαφ, ο ποδοσφαιριστής κατέληξε εντέλει στους γαλαζοκίτρινους, με δανεισμό από τον Ολυμπιακό, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Και παρότι αρκετοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έχουν μείνει πλήρως ικανοποιημένοι με τη μεταγραφή, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν τους ενδοιασμούς τους, αρκετοί εξ αυτών λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του Σαρφό.

Ο 26χρονος μέσος έλειψε λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε από τα τρία τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, στις 15/1 με Πάφο, στις 19/1 με ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο και στις 23/1 με Δόξα, ενώ πληροφορίες προηγούμενων ημερών ανέφεραν πως θα είναι εκτός και για το επόμενο διάστημα.

Ο ΑΠΟΕΛ, παρ’ όλα αυτά, φρόντισε να… καθησυχάσει εν μέρει τον κόσμο του, μέσα από την ανακοίνωση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. «Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας μας» αναφέρουν οι γαλαζοκίτρινοι στέλνοντας το μήνυμα πως η επιστροφή του Γκανέζου στη δράση δεν θα αργήσει τόσο όσο αρκετοί οπαδοί της ομάδας φοβούνται.

Ο Σαρφό, νοουμένου ότι θα καταφέρει να βγάλει με τα γαλαζοκίτρινα τον καλό του εαυτό, αναμένεται να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό τη νέα του ομάδα. Πρόκειται για παίκτη που στα καλά του μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή του ΑΠΟΕΛ και γι’ αυτό ακριβώς επιλέχθηκε από τον Σωφρόνη Αυγουστή και τη διοίκηση. Καθρέφτης, όπως βεβαίως σε κάθε περίπτωση, είναι το γήπεδο…