Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε Στρουγκάρεβιτς

Τον διεθνή κεντρικό / διαγώνιο διεθνή Κύπριο Μάριο Στρουγκάρεβιτς ανακοίνωσε το πετοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου διεθνή Kύπριου κεντρικού/διαγώνιου, Μάριου Στρουγκάρεβιτς.

Ο ύψους 1.96μ Στρουγκάρεβιτς ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Ανόρθωσης και τα τελευταία πέντε χρόνια αποτελούσε βασικό μέλος της πρώτης ομάδας. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια, τόσο στη θέση του κεντρικού όσο και στη θέση του διαγώνιου, γεγονός που από αγωνιστικής άποψης κρίνεται ως πολύ θετικό. Παράλληλα, βρίσκεται μόνιμα στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Κύπρου.

Καλωσορίζουμε τον Μάριο στη μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Αναφερόμενος στην απόκτηση του Μάριου Στρουγκάρεβιτς, ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος του ΑΠΟΕΛ Ζήνωνας Σεβέρης, ανέφερε: «Ένα σίριαλ που μας απασχόλησε φέτος το καλοκαίρι, έφθασε στο τέλος του. Ήταν επιθυμία, τόσο του ίδιου του παίκτη όσο και του ΑΠΟΕΛ να συνεργαστούμε. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους Κύπριους πετοσφαιριστές και μάλιστα με αρκετές εμπειρίες παρά το νεαρό της ηλικίας του. Είναι γεγονός πως μπορεί να μας βοηθήσει και στις δυο θέσεις που φάνηκε στην προετοιμασία να είχαμε κάποια κενά».

Με τη σειρά του, ο Στρουγκάρεβιτς δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τον κ. Σεβέρη που με επέλεξε, επέμενε και πίστεψε σε έμενα. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για τον ΑΠΟΕΛ, γεμάτο νεαρούς ταλαντούχους παίκτες και μου αρέσει πολύ αυτό. Θα βοηθήσω την ομάδα σε όποια θέση μου ζητηθεί από τον προπονητή, με σκοπό να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε αγώνα».