Ο «αντίπαλος» της Ομόνοιας για Ντούρις

Λίγο πριν ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας της Ανόρθωσης με τον Μιχάλ Ντούρις είχε διαρρεύσει πως ο 32χρονος βρίσκεται στο στόχαστρο ουγγρικής ομάδας και μετά το «διαζύγιο» φάνηκε πως ο Σλοβάκος επιθετικός… ετοίμαζε βαλίτσες για τη χώρα των Μαγυάρων.

Στην πορεία έγινε γνωστό πως ο πρώην, πλέον, φορ της «Κυρίας» είναι όχι μόνο σε επαφές με την Ομόνοια αλλά και κοντά σε συμφωνία με το τριφύλλι, το οποίο όμως δεν παίζει… μόνο για την απόκτησή του.

Δείτε επίσης: Η επόμενη μέρα χωρίς τον Ματ και η ευελιξία που δίνει ο Ντούρις

Ο εξ Ουγγαρίας «αντίπαλος» των πρασίνων για τον Ντούρις έγινε γνωστός αφού σύμφωνα με δημοσίευμα στη χώρα, η ομάδα που θέλει να κάνει δικό της τον Σλοβάκο είναι η Ακαδημία Πούσκας.

Παραθέτοντας πληροφορίες από την Τσεχία (χώρα γέννησης του Ντούρις), η ιστοσελίδα csakfoci.hu αναφέρει πως η εν λόγω ομάδα θέλει να εργοδοτήσει τον Σλοβάκο, ενώ προσθέτει πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο και μιας ομάδας εκτός Ουγγαρίας, δίχως να κατονομάζει την Ομόνοια ή κάποιαν άλλη.

Εντός των επόμενων ημερών θα διαφανεί κατά πόσο οι πληροφορίες που φέρουν τον Ντούρις μια ανάσα από την Ομόνοια επιβεβαιωθούν ή αν ο 32χρονος επιθετικός θα καταλήξει στην Ακαδημία Πούσκας ή σε κάποιαν άλλη ομάδα.

Πάντως, αν δεν προκύψει πρόταση από αλλού, το τριφύλλι, με «όπλο» φυσικά και το Champions League αλλά και γενικότερα το επίπεδο της ομάδας, φαίνεται να έχει μεγάλο… αβαντάζ έναντι των Μαγυάρων.