Ο αντί-Βινίσιους και ο ΑΠΟΕΛ που ψάχνει αμυντική σταθερότητα

Στον ΑΠΟΕΛ τα αγωνιστικά προβλήματα καλά κρατούν την ίδια ώρα που ψάχνει και αγωνιστική ανάκαμψη. Η ομάδα της Λευκωσίας έχει καταγράψει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και την ερχόμενη Κυριακή θα ταξιδέψει για το Τσίρειο όπου θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα, παιχνίδι από το οποίο θέλει να αρχίσει ένα νικηφόρο σερί ώστε να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Εφραίμ, Ντε Βινσέντι και Βινίσιους. Ο πρώτος μετρά αντίστροφα καθώς ακολουθεί μέρος του κανονικού, ενώ οι άλλοι δύο θα επιστρέψουν μετά το πέρας των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων. Ειδικά για τον Βινίσιους, οι ενδείξεις κάνουν λόγο για απουσία του από τα γήπεδα για έξι εβδομάδες.

Ο Κύπριος τεχνικός λοιπόν ψάχνει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο των Σάντος, Καρώ και… Σάβιτς. Ο τελευταίος πέρασε από χίλια μύρια κύματα ώστε να βρεθεί ξανά στον Αρχάγγελο. Μεταγράφηκε στον ΑΠΟΕΛ το 2019, κατέγραψε σχεδόν φουλ σεζόν, ενώ αφού τέθηκε εκτός πλάνου το Καλοκαίρι του 2020, προπονείτο μόνος μέχρι το μισό της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν και έπειτα δόθηκε στην Ολίμπια Λουμπλιάνα με την μορφή δανεισμού.

Αυτό το Καλοκαίρι επέστρεψε στον Αρχάγγελο και πλέον παλεύει για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Μετά τον τραυματισμό του Βινίσιους, ενδέχεται να πάρει χρόνο από τον Αυγουστή, ο οποίος θα κρίνει τόσο την αγωνιστική του κατάσταση όσο και την ετοιμότητα του.

Μετά τα πέντε γκολ που δέχθηκαν οι γαλαζοκίτρινοι σε δύο επίσημα παιχνίδια, σαφώς και σήμαναν συναγερμό. Ο Αυγουστή και οι συνεργάτες του ψάχνουν αμυντική σταθερότητα και σωστή συμπεριφορά, ώστε να περιορίσουν τα ατού των αντιπάλων.