Νύχτα ονειρική, ξέσπασμα θριάμβου!

Νύχτα μαγική για την Ομόνοια! Νύχτα ονειρεμένη!

Την ώρα που οι Γκόμεθ και Κούσουλος και όλοι οι παίκτες σήκωσαν χθες ψηλά το τρόπαιο, οι 3.500 φίλαθλοι που ήταν στο ΓΣΠ ξέσπασαν σε παραλήρημα στις κερκίδες, λίγοι για τα δεδομένα του τριφυλλιού, αλλά οι ιαχές τους ήταν τόσο έντονες που… νόμιζες ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο!

Το «σήκωσέ το…» ακουγόταν πριν ακόμη ξεκινήσει το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα, το οποίο ήταν μια γιορτή για την Ομόνοια. Το σύνθημα ξανακούστηκε πολλές φορές μετά το γκολ του Τζιωνή μέχρι που τελείωσε το παιχνίδι και οι Γκόμεθ και Κούσουλος σήκωσαν ψηλά το τρόπαιο και… ξεδίψασαν τους χιλιάδες φίλους του τριφυλλιού, οι οποίοι, είτε βρίσκονταν στο γήπεδο, είτε στο σπίτι, είτε στο «Ηλίας Πούλλος».

Πριν σηκωθεί το τρόπαιο ψηλά στον ουρανό, ένας – ένας οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο περπατώντας πάνω σε κόκκινο χαλί και ανέβηκαν στον διαμορφωμένο χώρο στον οποίο έγινε η απονομή.

Oι μεγάλοι πρωταγωνιστές παρέλαβαν τα μετάλλιά τους και σήκωσαν ένας – ένας το πολυπόθητο τρόπαιο, αυτό που παλεύαν για τόσο καιρό και δικαιώθηκαν. Όμως, το πραγματικό πάρτι στηνόταν λίγα χιλιόμετρα παρακάτω από το ΓΣΠ, στο «Ηλίας Πούλλος», όπου έγινε… χαμός!

Εκεί υποδέχτηκαν την αποστολή της Ομόνοιας, η οποία βρισκόταν σε ανοικτό, στολισμένο λεωφορείο, χιλιάδες φίλοι των πρασίνων, οι οποίες έφτασαν με μεγάλες αυτοκινητοπομπές από όλες τις επαρχίες της Κύπρου!

Για να καταλάβετε, οι φίλαθλοι εκεί ήταν τόσοι πολλοί, που η διοίκηση αναγκάστηκε να κάνει έκκληση από τα μεγάφωνα του ΓΣΠ στον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο να μην πάει στο προπονητικό κέντρο, καθώς… γέμισε!

Όντως… Μια μεγάλη λαοθάλασσα φιλάθλων (δεν μπορούσαμε να υπολογίσουμε πόσοι ήταν!), μεθυσμένοι από το νέκταρ της επιτυχίας, αποθέωσαν παίκτες, τον αρχιτέκτονα της επιτυχίας Χένινγκ Μπεργκ, τη διοίκηση και τον διοικητικό ηγέτη Σταύρο Παπασταύρου.

Συνθήματα, τραγούδια, πυροτεχνήματα, χαρά και συγκίνηση συνέθεσαν το παζλ της βραδιάς.

Μιας βραδιάς που θα μείνει αξέχαστη στη μεγάλη πράσινη οικογένεια. Έντεκα χρόνια ήταν πάρα πολλά για την Ομόνοια…

Δείτε επίσης: 

ΒΙΝΤΕΟ: Τα στιγμιότυπα και το φινάλε με πυροτεχνήματα

ΒΙΝΤΕΟ: Σήκωσε το 21ο πρωτάθλημα η Ομόνοια!

Παράκληση στο ΓΣΠ: «Μην πάτε ‘Ηλίας Πούλλος’, γέμισε!»

«Σείστηκε» με τους άλλους… σχεδόν «έπεσε» με τον Φαμπιάνο!

ΒΙΝΤΕΟ: Ούτε που υπολογίζεται ο αριθμός των Ομονοιατών στο «Ηλίας Πούλλος»

Περήφανος ο αρχηγός: «Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Η απονομή στην πρωταθλήτρια σε 100 κλικ!

Φαμπιάνο: «Ο κύριος μου στόχος είναι να συνεχίσω στην Ομόνοια»

BINTEO: Με κουτσό… αλλά και με χορό ο Ασάντε! – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Με το ανοιχτό λεωφορείο και Παπασταύρου στο «Ηλίας Πούλλος»

BINTEO: Τραγουδούσαν με τρέλα στο λεωφορείο!

ΒΙΝΤΕΟ: Έβλεπαν από μακριά και ανυπομονούσαν – «Τι μας περιμένει;»

Εντυπωσιάστηκε κι έβγαλε… selfie με τον λαό!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ατέλειωτο, μοναδικό, ανεπανάληπτο πάρτι στο «Ηλίας Πούλλος»!