Ντύθηκε στα πράσινα η πόλη

Στα… πράσινα ντύθηκε η Βασιλεία από χθες, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει πιο έντονο το πράσινο χρώμα μιας και θα φθάσουν στην ελβετική πόλη και οι φίλοι της Ομόνοιας από τις γύρω περιοχές. Η Βασιλεία είναι τρίτη σε πληθυσμό πόλη της Ελβετίας με 180.000 κατοίκους και τα τελευταία χρόνια έγινε γνωστή από τις παρουσίες της ομώνυμης ομάδας στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Βρίσκεται σε τριεθνές σημείο στα σύνορα της Ελβετίας με τη Γερμανία και τη Γαλλία και άρα βολεύει αρκετούς συμπατριώτες μας να πάνε να δουν από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Χένινγκ Μπεργκ. Η Ομόνοια έχει 1.800 εισιτήρια στην κατοχή της για το αποψινό παιχνίδι και εκτιμάται πως θα πωληθούν όλα. Να σημειωθεί πως έχουν ταξιδέψει τρεις ναυλωμένες πτήσεις από την Κύπρο με κόσμο της ομάδας, οι οποίοι σήμερα σε κεντρική πλατεία της πόλης θα στήσουν το δικό τους πάρτι.

Σε μία άλλη εξέλιξη, τελικά δεν θα βρίσκεται στην Ελβετία ο Σταύρος Παπασταύρου όπως διέρρευσε τις προηγούμενες μέρες. Έτσι, δεν θα γίνει καμία συνάντηση με τον υποψήφιο να αγοράσει τις μετοχές της εταιρείας, Τζον Χριστοδούλου, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρίσκεται και αυτός στη Βασιλεία.