Ντύνεται ξανά… ευρωπαϊκά

Πέντε χρόνια έχει να απολαύσει ο κόσμος της Ομόνοιας την ομάδα του σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Στις 21 Ιουλίου του 2016, περίπου 14.000 φίλοι της είχαν πάει στο ΓΣΠ (φωτό) για την αναμέτρηση με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Εuropa League. Παρά τη νίκη με 3-2, οι πράσινοι έμειναν εκτός Ευρώπης αφού είχαν χάσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ.

Ακολούθησαν τα… σκληρά χρόνια της μιζέριας αφού για τρία χρόνια η Ομόνοια έχασε το τρένο της Ευρώπης. Επανήλθε την περσινή χρονιά και παρά την πιο επιτυχημένη πορεία στην ιστορία της, ο κόσμος δεν ήταν μαζί της λόγω της πανδημίας.

Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να ζει ανάμεσά μας και να μας βάζει περιορισμούς. Παρ’ όλα αυτά, ένα ποσοστό 75% που ισοδυναμεί περίπου με 14.000 θεατές, δικαιούται να πάει στο γήπεδο στον αυριανό επαναληπτικό αγώνα με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο ΓΣΠ (19:00), εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις.

Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, οι ενδείξεις από την πώληση των εισιτηρίων τις προηγούμενες μέρες, είναι πως, ο κόσμος που θα στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Χένινγκ Μπεργκ για την ανατροπή του 2-0 της Κροατίας, θα πλησιάσει τις 10.000. Ήδη διάφοροι σύνδεσμοι φιλάθλων με αναρτήσεις και ανακοινώσεις παροτρύνουν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο ΓΣΠ.