Ο Ποτέ «κυνηγά» παίκτη της Δόξας
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Προς το τέλος της καριέρας του βαδίζει ο Μίκαελ Ποτέ.
Ο επιθετικός από το Μπενίν που είχε πετυχημένα περάσματα από Ομόνοια (2014/15) και ΑΠΟΕΛ (2017/18) έχει πατήσει στα 36 του χρόνια και, παραμένοντας αυτή τη στιγμή χωρίς ομάδα, ψάχνει πιθανότατα το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του.
Παράλληλα, ο Ποτέ, που σήμερα ήταν στον πάγκο της εθνικής του ομάδας στον αγώνα με το Κονγκό (1-1), προσπαθεί να κάνει ένα τελευταίο... προσπέρασμα στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές με την εθνική του Μπενίν.
Ο πρώην φορ των «αιωνίων» βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας με 63 εμφανίσεις και κυνηγά έναν παίκτη που φέτος θα αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα.
Ο λόγος για τον Καλέντ Αντενόν της Δόξας, καθώς ο (επίσης 36χρονος) κεντρικός αμυντικός είναι δεύτερος, φτάνοντας σήμερα (έπαιξε βασικός) τις 71 συμμετοχές με το εθνόσημο (πρώτος ο Στεφάν Σεσενιόν με 83).