Ντούρις: «Θέλω να κάνω το καλύτερο. Η Ομόνοια θέλει ξανά το πρωτάθλημα…»

Στην κάμερα της Ομόνοιας μίλησε ο Μίχαλ Ντούρις. Ο Σλοβάκος επιθετικός αναφέρθηκε στον αγώνα με την Πάφος FC, στη νίκη επί της Δόξας και την υποστήριξη που έλαβε από τον κόσμο στο γκολ που πέτυχε από την άσπρη βούλα.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Πάφο: Το περιμένω όπως κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και αυτό ελπίζω να γίνει. Έχουμε καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα μετά από τη νίκη απέναντι στη Δόξα και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο.

Για το κλειδί της επιτυχίας στο παιχνίδι με τους γαλάζιους: Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι, όπως πάντα απέναντι στην Πάφο. Έχουμε μεγάλη εβδομάδα μπροστά μας. Έχουμε χρόνο για ξεκούραση και για τα πάντα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Πάφο.

Για τον ανταγωνισμό στην ομάδα: Είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Όπου έπαιξα ήταν το ίδιο. Αν θέλεις να παίζεις σε διοργανώσεις όπως τα ευρωπαϊκά κύπελλα, το κύπελλο και επίσης το κυπριακό ή οποιοδήποτε πρωτάθλημα, πρέπει να έχεις ρόστερ γι’ αυτό. Η Ομόνοια θέλει να γίνει ξανά πρωταθλήτρια και είναι φυσιολογικό. Αν έχεις σε κάθε θέση 2-3 παίκτες, τότε είναι ένα φυσιολογικό είδος ομάδας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και δέχομαι τα πάντα.

Για το πρώτο του γκολ: Είμαι πολύ χαρούμενος τώρα. Πίστευα στον εαυτό μου πριν το πέναλτι. Μετά το πέναλτι πετύχαμε ακόμη ένα γκολ, ανατρέψαμε το παιχνίδι και πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς για εμάς.

Για την στήριξη του κόσμου: Το εκτιμώ, γιατί αυτό το συναίσθημα ήταν φοβερό για εμένα όταν άκουσα το όνομά μου στο γήπεδο. Κάθε φορά που μπαίνω μέσα στο γήπεδο θέλω να κάνω το καλύτερο.