Ντολ: «Άλλα πράγματα δεν δούλεψαν για μένα στο ΑΠΟΕΛ, δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες»

Συνέντευξη στην Bild παραχώρησε ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ.

Ο Γερμανός κόουτς κλήθηκε από τους συμπατριώτες του να μιλήσει για τα «κανόνια» της Bundesliga Λεβαντόφσκι και Βέρνερ, για τη Λειψία, την οποία βλέπει να κάνει την έκπληξη και να παίρνει το πρωτάθλημα, τη Ντόρτμουντ, ενώ από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει η μέχρι πρότινος ομάδα του…

Διαβάστε το απόσπασμα που αφορά τον ΑΠΟΕΛ και το μέλλον του ιδίου:

Ποια είναι τα πλάνα σου; Απολύθηκες από το ΑΠΟΕΛ μετά από τέσσερις μήνες.

Είμαι ήρεμος επειδή ξέρω ότι πήρα το καλύτερο από την ομάδα – ειδικά διεθνώς με την πρόκριση στο Europa League. Όμως άλλα πράγματα δεν δούλεψαν για μένα στο ΑΠΟΕΛ.

Δηλαδή;

Δεν μπορώ να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Το γεγονός είναι πως είμαι έτοιμος για νέα αποστολή.

Κυρίως στην Bundesliga;

Μετά τον υποβιβασμό μου με το Ανόβερο δεν μπορώ να έχω απαιτήσεις όσον αφορά την Bundesliga. Η δεύτερη κατηγορία είναι επίσης μια επιλογή. Υπάρχουν πολλές παραδοσιακές ομάδες που θέλουν να ανέβουν. Τέτοιες ομάδες φυσικά θα μπορούσαν να είναι επιλογή για εμένα. Όχι μόνο για να χρησιμοποιήσω μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας για να βρεθώ στην πρώτη αλλά κυρίως για να μπορώ να φέρω μια αποστολή εις πέρας.

Θα σε ενδιέφερε να εργαστείς ξανά στο εξωτερικό;

Σίγουρα. Έχω πάντα πολλές, πολλές κρούσεις από ομάδες από όλο τον κόσμο – συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, της Νοτίου Αφρικής και της Κίνας. Τα πάντα είναι πιθανά.