«Αξίζαμε να νικήσουμε, τους περιμένουμε στο ΓΣΠ – Όποιος έρθει στον ΑΠΟΕΛ ξέρει…»

Διαβάστε όσα δήλωσε στην κάμερα της Cablenet ο Τόμας Ντε Βινσέντι μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ανόρθωση

Διαβάστε όσα δήλωσε στην κάμερα της Cablenet ο Τόμας Ντε Βινσέντι μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ανόρθωση στη Λάρνακα με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω τίποτα δεν τελειώνει σήμερα. Τους περιμένουμε στο ΓΣΠ. Θα δώσουμε τα πάντα, για μας αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το θέλουμε πολύ και το αξίζαμε σήμερα, το δείξαμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μετράει να αξίζεις, πρέπει να βάλεις γκολ, δεν το βάλαμε. Στο ΓΣΠ θα δώσουμε τα πάντα, το θέλουμε πολύ, για εμάς, τον κόσμο που πέρασε έναν δύσκολο χρόνο».

«Αυτή η ομάδα είναι μαζί. Με την Ομόνοια το αξίζαμε στα δύο παιχνίδια, σήμερα το αξίζαμε στο πρώτο αλλά δεν κερδίσαμε κάτι. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να δώσουμε κάτι παραπάνω γιατί αυτή η ομάδα αξίζει το καλύτερο γιατί είναι η καλύτερη στην Κύπρο κι αξίζει πάντα ψηλά».

Για το ότι διεκδικεί το τρίτο του κύπελλο: «Εγώ θέλω τα πάντα. Όχι μόνο εγώ, όλοι στον ΑΠΟΕΛ. Όποιος έρχεται στον ΑΠΟΕΛ ξέρει ότι πρέπει να κερδίσουμε τα πάντα, να παίξουμε ομίλους Champions League, Europa League. Όταν έρχεσαι εδώ το μήνυμα είναι αυτό, μακάρι να πάρω το τρίτο κύπελλο στον ΑΠΟΕΛ».