Ντανίλο: «Σίγουρα στο Γιουρόπα Λιγκ»

Ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη έθεσε ο Ντανίλο. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ μίλησε στην κάμερα του γραφείου Τύπου της ομάδας και αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από την Κύπρο, το παιχνίδι με τον Ερμή και έθεσε τον πήχη ψηλά ενόψει της συνέχειας.

Οι σημαντικότερες του τοποθετήσεις:

«Οι πρώτες μου στιγμές στην Κύπρο είναι φανταστικές. Ο καιρός και ο τρόπος μου ο σύλλογος με υποδέχθηκε είναι εντυπωσιακός. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ξεχωριστοί και με έκαναν να νιώσω σαν το σπίτι μου από την 1η μέρα που ήρθα εδώ».

«Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Όλοι μπορούν να το δουν. Πρέπει να παλέψουμε για την έξοδο στην Ευρώπη και να παλέψουμε για να παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ».

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Προετοιμαζόμαστε όσο πιο σοβαρά γίνεται για να παίξουμε με τον Ερμή. Πρέπει να πάμε για να δώσουμε το 100%, τότε θα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε το φαβορί».

«Από την μέρα που ήρθα εδώ οι φίλοι της ΑΕΛ είναι δίπλα μας. Ας μείνουμε μαζί και ας παλέψουμε για να κερδίσουμε τίτλους. Ας δούμε ψηλά, ας κερδίσουμε τίτλους για να μπορέσουμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ ή το Γιουρόπα Λιγκ».