Νιώθει πολύτιμος και… γουστάρει Ομόνοια

To ότι η Ομόνοια θέλει να κρατήσει στο δυναμικό της τον Νταβίντ Ακιντόλα, είναι τοις πάσι γνωστό και δεν το κρύβουν στο πράσινο στρατόπεδο.

Από τα ενδότερα της Μίντιλαντ τονίζουν πως ο παίκτης θα επιστρέψει πίσω στη Δανία, αλλά για την ώρα κάνει προπονήσεις με την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, παρόλο που αυτό γίνεται σε ατομικό επίπεδο.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός ένιωσε πολύτιμος στην Ομόνοια στο μικρό χρονικό διάστημα που έπαιξε, καθώς λόγω του κορωνοϊού δεν μπόρεσε να ξεδιπλώσει κι άλλο τις αρετές του.

Από το δείγμα των δύο μηνών, όμως, στην Ομόνοια έμειναν ευχαριστημένοι και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν από οικονομικής πλευράς για να τον κρατήσουν στο «Ηλίας Πούλλος».

Και ο ίδιος πάντως με τον τρόπο του στέλνει το μήνυμα πως θέλει να συνεχίσει στη Λευκωσία και στην Ομόνοια καθώς βρήκε ηρεμία και ζεστασιά.

Τον τιμά ναι μεν το γεγονός πως η ομάδα στην οποία ανήκει τον θέλει πίσω, εντούτοις η διαφορά είναι ότι στην Ομόνοια λογίζεται για βασικό γρανάζι, ενώ στη Μίντιλαντ πιθανόν και πάλι να είναι ρεζέρβα. Και αυτό είναι κάτι που δεν θέλει.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, είναι μία περίπτωση περίπλοκη και δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Σαφώς και ο Χένινγκ Μπεργκ θα τον ήθελε να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν περνά από τα χέρια των ιθυνόντων της Ομόνοιας.