Νίκη με… νέο κέντρο και ολοταχώς για εξάδα!

Ο πρώτος από τους δυο τελικούς που θα καθορίσουν το πού θα καταλήξει φέτος ο ΑΠΟΕΛ διεξάγεται αύριο (16:00) στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την Πάφο.

Αν οι γαλαζοκίτρινοι κερδίσουν, τότε κάνουν το πιο μεγάλο βήμα για να προχωρήσουν προς την πρώτη εξάδα. Ακολουθεί την Τετάρτη στο ΓΣΠ ο αγώνας κυπέλλου με τον Απόλλωνα, που είναι κι αυτός κρίσιμος…

Το σίγουρο των τελευταίων ημερών είναι ότι έχουμε πλήρη αλλαγή κλίματος στον Αρχάγγελο, με τους παίκτες να παρουσιάζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα σε κάθε παιχνίδι.

Οι παίκτες γνωρίζουν ότι στην Πάφο γίνονται δηλώσεις για να κερδίσουν τον κυριακάτικο αγώνα και να κόψουν τον ΑΠΟΕΛ από την εξάδα. Το συζήτησαν πολύ αυτό το πράγμα στον Αρχάγγελο και θέλουν να δώσουν τη δική τους απάντηση μέσα στο γήπεδο.

Πρόβλημα στο κέντρο

Από αγωνιστικής πλευράς, με τη φυγή του Γένσεν, την κόκκινη του Ντε Βινσέντι και τον τραυματισμό του Ανουάρ, υπάρχει μεγάλο κενό στη μεσαία γραμμή και αναμένεται να αγωνιστούν παίκτες που για πρώτη φορά θα βρεθούν μαζί στην ενδεκάδα.

Σίγουρος είναι ο Ζαχίντ, ενώ από εκεί και πέρα υποψήφιοι είναι οι Λουντέμο, Σατσιάς και ο Τζακ Μπερν, από τη στιγμή που ο Πουρσαιτίδης κρίνει ότι ο παίκτης είναι έτοιμος για την αποστολή που θα πάει στην Πάφο.

Για την επίθεση οι επιλογές είναι πολλές, με τον Εντονγκαλά να θέτει πλέον υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα.

Στο μεταγραφικό τομέα, μέχρι χθες δεν υπήρξε οποιαδήποτε απάντηση από τον κεντρικό αμυντικό που έχει στα χέρια του την πρόταση του ΑΠΟΕΛ. Πλέον εξελίξεις θα έχουμε από βδομάδας.