Νέος κύκλος φιλικών για την ΑΕΛ

H ΑΕΛ βρίσκεται σε διαδικασία μίνι προετοιμασίας και διευθέτησης φιλικών παιχνιδιών, ώστε να διατηρήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές μετά τις τέσσερις εβδομάδες δράσης στην Ευρώπη. Σήμερα οι γαλαζικίτρινοι θα αναμετρηθούν με την ΠΑΕΕΚ, η οποία επίσης δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις την πρεμιέρα.

Η ομάδα της Κερύνειας και η αντίστοιχη της Λεμεσού θα αναμετρηθούν σήμερα στις 18:00 στο Πελένδρι, σε ένα παιχνίδι που θα χαρίσει παράλληλα χαρά σε παιδιά. Όπως ενημέρωσαν οι γαλαζοκίτρινοι, αντί εισιτηρίου θα υπάρχει λαχνός και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την 2η Παγκύπρια Σχολική Εκστρατεία της Κίτρινης Γραμμής Βοήθειας & Αλληλεγγύης με σύνθημα: «Χαρίζουμε χαμόγελα σε όλα τα παιδιά».

Ο Κέρκεζ θα έχει την ευκαιρία να δώσει λεπτά συμμετοχής σε παίκτες που το χρειάζονται, όπως για παράδειγμα στον Παπαφώτη που έχει επιστρέψει μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Παράλληλα, ο Τσάβες είναι επίσης ποδοσφαιριστής που χρειάζεται ρυθμό και επιπλέον προπονήσεις για να φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο. Η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να βρει και άλλους αντιπάλους ώστε να διευθετήσει άλλα δύο τουλάχιστον φιλικά. Υπενθυμίζουμε πως η δράση αρχίζει ξανά στις 11-12/9.