Νέος CEO της ΑΕΚ ο Κοσμάς

Nέος CEO της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Γιώργος Κοσμάς. Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του έμπειρου δημοσιογράφου ως Διευθύνοντα Συμβούλου και Α’ Αντιπροέδρου στη θέση του Μηνά Λυσάνδρου.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κοσμάς θα αναλάβει τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας, στη θέση του Μηνά Λυσάνδρου.

Ο Γιώργος Κοσμάς προέρχεται από το χώρο των Media, έχει διατελέσει για πολλά χρόνια ρεπόρτερ ΑΕΚ και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια έχει υπάρξει διευθυντικό στέλεχος σε σειρά ΜΜΕ του έντυπου και του ηλεκτρονικού Τύπου.

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ εύχεται στον Γιώργο Κοσμά καλή επιτυχία στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Ο Γιώργος Κοσμάς είναι διακεκριμένος δημοσιογράφος, ο οποίος είχε διατελέσει επί σειρά ετών, ρεπόρτερ της ΑΕΚ σε καθημερινές αθλητικές εφημερίδες, αλλά και ραδιόφωνα.

Στην πορεία ανέλαβε επιτελικό ρόλο στην εφημερίδα “Εξέδρα”, στην συνέχεια διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sport FM” ενώ τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν διευθυντής αθλητικού τμήματος στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Από το προηγούμενο πόστο του, ο Γιώργος Κοσμάς παραιτήθηκε τις προηγούμενες μέρες.