Νεοφερμένος στη Δόξα ο τρίτος παίκτης θετικός στον κορωνοϊό

Μετά την ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας (διαβάστε ΕΔΩ), ήρθε και η ανακοίνωση από τη Δόξα σχετικά με ποδοσφαιριστή της που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ούτε η ομάδα της Κατωκοπιάς αναφέρει το όνομα, αλλά όπως έγινε γνωστός αυτός είναι ο Αλεξάντερ Πάντιτς, ο οποίος αποκτήθηκε στην τρέχουσα μεταγραφική από τη Δόξα.

Όπως τονίζει η Δόξα, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε καραντίνα και δεν είχε καμία επαφή με μέλος του προσωπικού. Εννοείται ότι δεν είχε συμμετοχή στο χθεσινό (11/07) φιλικό απέναντι στην Ομόνοια.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πάντιτς είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής κυπριακής ομάδας που βρέθηκε θετικός, καθώς προηγήθηκαν οι Ντενίτς του Απόλλωνα και Σάβιτς του ΑΠΟΕΛ, που επίσης είχαν έρθει στο νησί από τη Σερβία.

Η ανακοίνωση της Δόξας:

«Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς ενημερώνει ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας, βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19.

Ο ποδοσφαιριστής πριν την άφιξή του στην Κύπρο πέρασε από εξέταση Covid-19, με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό. Με πρωτοβουλία της ομάδας μας, με την άφιξη του υποβλήθηκε εκ νέου σε εξέταση Covid-19, σε συνεργασία με ιδιωτικό ινστιτούτο. Το αποτέλεσμα της εξέτασης εκδόθηκε σήμερα και είναι θετικό.

Ο ποδοσφαιριστής μετά την άφιξή του παρέμεινε σε καραντίνα, σε ξενοδοχείο και δεν ενσωματώθηκε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της ομάδας, ούτε ήρθε σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού της ομάδας.

Υπό τις οδηγίες των αρμόδιων του Υπουργείου Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών, σε χώρο που υπέδειξε το Υπουργείο Υγείας, ακολουθώντας αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο».