Νέντοβιτς: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κάνω μια νέα αρχή»

Χρόνο χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, όπως δήλωσε ο Νεμάνια Νέντοβιτς μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις.

Ως την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις τόνισε πως οι «πράσινοι» θα χρειαστούν χρόνο για να παρουσιάσουν αυτό που θέλουν.

«Ήταν το πρώτο πραγματικό τεστ μας για φέτος. Φτιάχνουμε κάτι νέο, θέλουμε χρόνο για να βρούμε τη φόρμα μας. Ήταν ένα καλό μάθημα. Στο πρώτο μέρος είχαμε αμυντικά προβλήματα. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε αμυντικά, αλλά κάναμε μερικά λάθη. Έχουμε χώρο για να βελτιωθούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αυτή είναι η αρχή. Θα είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν, θα έχουμε μια δύσκολη χρονιά», είπε αρχικά ο Σέρβος γκαρντ.

Για τη Ζαλγκίρις: «Έπαιξε πιο ελεύθερα. Η Ζαλγκίρις με τον Σάρας είχε μεγαλύτερη στόχευση. Τώρα τους είδαμε να παίζουν πιο ελεύθερα. Μου άρεσε πολύ ο νέος, ο Γιοκουμπάιτις».

Για τις προσδοκίες του: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κάνω μια νέα αρχή. Η προηγούμενη χρονιά δεν ήταν τόσο καλή. Είμαι στην καλύτερη ηλικία και σε ένα καλό μέρος. Νιώθω καλά, νιώθω υγιής».