Νέες «βολές» από τους φίλους του Άρη για την αφαίρεση βαθμών…

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη Λεμεσού ζητούν εκ νέου εξηγήσεις από την ΚΟΠ και τον αθλητικό δικαστή για την αφαίρεση τριών βαθμών σε σχέση με τον περιβόητο αγώνα με την Αλκή.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχουν περάσει 48 και πλέον ώρες από την στιγμή που ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΠ, εφάρμοσε τον άδικο και αντιδεοντολογικό κανονισμό, τιμωρώντας την ομάδα μας με αφαίρεση τριών βαθμών και από τις προηγούμενες μας, τοποθετήσεις και ανακοινώσεις.

Με ικανοποίηση είδαμε χθες στα ΜΜΕ μια μακροσκελή επιστολή υπογεγραμμένη από τις 18 ομάδες της Β’ Κατηγορίας, με την οποίαν εκπέμπουν σήμα κινδύνου και μεταξύ άλλων ζητούν την κατάργηση αυτού του αντιδεοντολογικού και άδικου κανονισμού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, βλέπουμε την Ομοσπονδία να επιδεικνύει και πάλι την αλαζονική της αδιαφορία, αφού είναι ηλίου φαεινότερο ότι αυτός ο κανονισμός δεν αποτρέπει την χειραγώγηση αγώνων αλλά την συντηρεί. Ένας κανονισμός ο οποίος δεν αποδίδει προσωπικές ευθύνες αλλά τιμωρεί σωματεία στο κουτουρού.

Ο ΑΡΗΣ κύριοι, μπορεί να μην διαθέτει τις πλατιές μάζες οπαδών, αλλά διαθέτει 90 χρόνια ιστορίας και είναι εκ των ιδρυτικών σας μελών, κάτι το όποιο ίσως εσείς να αγνοείτε και έχει κάθε δικαίωμα να ακουστεί και να εισακουστούν οι απόψεις του, όπως και κάθε σωματείου μέλους σας, σε όποια κατηγορία και αν ανήκουν.

Ο ΑΡΗΣ κύριοι αξίζει κάθε σεβασμό από εσάς, τον οποίον ωστόσο εσείς δεν του αποδίδετε.

Όσον υπάρχει αυτός ο κανονισμός, με αυτήν την μορφή, σας κάνει συνενόχους στην χειραγώγηση των αγώνων αλλά και στην αλλοίωση του πρωταθλήματος.

Υ.Γ Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούμε.

Ομάδα Υποστήριξης Άρη Λεμεσού ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ”.