Νέες έρευνες εις βάρος του Μπόατενγκ για τον θάνατο της Λέναρντ!

Ξανά στο… μικροσκόπιο των Αρχών ο Ζερόμ Μπόατενγκ, με αφορμή την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του, Κάσαι Λέναρντ, για ηθελημένη σωματική βία!

Νεκρή στο διαμέρισμά της στο Βερολίνο είχε βρεθεί στις αρχές του Φλεβάρη η πρώην σύντροφος του Ζερόμ Μπόατενγκ, Κάσια Λέναρντ, μια εβδομάδα μάλιστα μετά τον χωρισμό τους.

Με αποτέλεσμα τότε να κληθεί για εξηγήσεις και ο 32χρονος αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου. Περαιτέρω δράση δεν είχε υπάρξει από την πλευρά της γερμανικής δικαιοσύνης, αφού είχε θεωρηθεί ότι επρόκειτο για αυτοκτονία του 25χρονου μοντέλου.

Ωστόσο, μετά τα νέα ευρήματα στην υπόθεση, η Εισαγγελία του Μονάχου ζήτησε εκ νέου το άνοιγμα της υπόθεσης, έχοντας μάλιστα τον Μπόατενγκ «στο κάδρο» αυτή την φορά…

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός άσος των Βαυαρών βρίσκεται στο… μικροσκόπιο των Αρχών, όντας ύποπτος για σκόπιμη σωματική βία εις βάρος της Λέναρντ, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Zeit»!

Βέβαια, όπως καταγραφεται στο ρεπορτάζ, στην έρευνα που είχε γίνει τότε δεν είχαν βρεθεί στοιχεία που έδειχναν εμπλοκή άλλου ατόμου στον θάνατο της Λέναρντ, ενώ η Αστυνομία δεν δίνει άλλα στοιχεία προς το παρόν.

Σημειώνεται ότι ο Μπόατενγκ είχε κατηγορηθεί για βίαιη συμπεριφορά στο πρόσφατο παρελθόν από άλλη πρώην σύντροφό του, με την υπόθεση να φτάνει ξανά στην Εισαγγελία του Μονάχου και αν ακολουθούν μηνύσεις από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και «πάγωμα» της υπόθεσης.