Νέες αλλαγές από Τσόρνιγκερ

Ανακατεύει ξανά την… τράπουλα των επιλογών του ο προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Πάφο στο Τσίρειο. Είναι φυσιολογικό, μετά από αρνητικό αποτέλεσμα, ένας προπονητής να… επιχειρήσει να αλλάξει πράγματα στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, ούτως ώστε να την καταστήσει καλύτερη μέσα στο γήπεδο για να μπορέσει να επιστρέψει στις νίκες.

Με την Ομόνοια έκανε δυο αλλαγές στην τετράδα της άμυνας (σε σχέση με την ΑΕΚ), αντί τρεις που προέβλεπαν οι περισσότεροι. Ίσως αυτή τη φορά αρχίσει τον Αλεσαμί στο αριστερό άκρο, επειδή ο Χαμάς συνεχίζει να μην ανταποκρίνεται τόσο ικανοποιητικά στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Το πιθανότερο είναι να διατηρήσει τον Γιώργο Μαλεκκίδη δίπλα από τον Ρομπέρζ σε ρόλο στόπερ. Προφανώς ο Γερμανός τεχνικός στη διάρκεια των προπονήσεων δεν… βλέπει τον Βουκασίν Γιοβάνοβιτς να βγάζει την εικόνα που θέλει.

Στη μεσαία γραμμή εκτιμούμε ότι θα πάρει φανέλα βασικού ο Ίλιεφ, ο οποίος είχε μπει αλλαγή με την Ομόνοια. Δεν βγαίνουν από την ενδεκάδα οι Χάμπος, Κολ και Ζραντί. Στην επιθετική γραμμή αναμένεται να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό ο «Τσόρνι». Οι Νταμπό και Γιάνγκα πιθανότατα να μείνουν έξω μεθαύριο. Λίγες είναι οι πιθανότητες να… χάσει τη θέση του ο Πίττας.

Ο Ελλαδίτης Χρήστος Αλμπάνης αυτή τη φορά θα είναι στην… πλευρά των βασικών. Ταλαιπωρήθηκε από ίωση ο Λούκα Στορ, γι’ αυτό και δεν ήταν ούτε στον πάγκο με την Ομόνοια. Από τη στιγμή που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Τσόρνιγκερ, σε κάποια φάση θα πάρει την ευκαιρία του να φορέσει φανέλα βασικού.