Νέα Σαλαμίνα: Ψάχνει να βρει το δίκιο της

Μέσα στην έγνοια για την κατάσταση όσων βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό (σ.σ. ένα άτομο βρίσκεται και στο νοσοκομείο αναφοράς), στη Νέα Σαλαμίνα αισθάνονται αδικημένοι για την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΚΟΠ να απορρίψει το αίτημά τους για αναβολή του ερχόμενου αγώνα με την Πάφο. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα κινηθεί νομικά προκειμένου να διεκδικήσει τα δικαιώματά της.

Το μήνυμα που έστελναν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ήταν ότι θα προστατεύσουν την ομάδα με κάθε τρόπο. Στους ερυθρόλευκους νιώθουν έντονα απογοητευμένοι και από τη στάση άλλων σωματείων που ψήφισαν αρνητικά στο θέμα της αναβολής, θεωρώντας ότι έβαλαν πάνω από την υγεία συνανθρώπων τους τα σωματειακά τους συμφέροντα.

Μεταξύ αυτών για τους οποίους έχουν παράπονα είναι και η επόμενη αντίπαλό τους, αφού ήταν μία από αυτές που ψήφισαν αρνητικά στην πιθανότητα αναβολής.

Πάει αποδεκατισμένη

Μετά την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής, στο συγκρότημα της ομάδας της Αμμοχώστου έκαναν σκέψεις ακόμη και να μην πάνε να αγωνιστούν στο εκτός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, όμως, δεν θα μπούνε σε αυτή τη διαδικασία. Η Νέα Σαλαμίνα θα παρουσιαστεί κανονικά στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» κόντρα στην Πάφο, έστω και αποδεκατισμένη.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, από την πρώτη ομάδα οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι μόλις έξι. Ακόμη κι αυτοί έχουν λίγες προπονήσεις στα πόδια τους, μιας και με οδηγίες του Υπουργείου Υγείας δεν διεξάγονταν προπονήσεις για ένα διάστημα δέκα ημερών, κάτι που, όπως υπογραμμίζουν από τη Νέα Σαλαμίνα, ήταν αντίθετο με το πρωτόκολλο της ΚΟΠ.

Είναι αυτονόητο ότι με τόσες λίγες διαθέσιμες επιλογές θα επιστρατευτούν για τον αγώνα παιδιά των U19. Επιπλέον, τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί ποιος θα καθίσει στην άκρη του πάγκου, μιας και απών θα είναι και ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Προηγούμενο άρθροΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 01/10/2020
Επόμενο άρθροΟμόνοια: Τώρα αρχίζει το καλό!
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ
Έκανε… τσικό στην αθλητικογραφία στο Sportive και το 2009 είχε την πρώτη του επαγγελματική σχέση με τον ΠΟΛΙΤΗ, αρχικά ως συνεργάτης. Ακολούθως εργάστηκε σε άλλες εφημερίδες (Καθημερινή) και ιστοσελίδες (24sports, protathlima), ενώ έκανε και αρχισυνταξία στο αθλητικό τμήμα του ΡΕΠΟΡΤΕΡ. Τον Σεπτέμβριο του 2019 αποφάσισε να επιστρέψει, εκεί που έμαθε τα μυστικά του επαγγέλματος, στον ΠΟΛΙΤΗ και την ιστοσελίδα gipedo.politis.com.cy, ως μόνιμος αθλητικός συντάκτης.