Νέα πρόταση σε Ηλία, περιμένει τον Εθνικό!

Νέα βελτιωμένη πρόταση έκανε στον Εθνικό Άχνας η Ανόρθωση. Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου των κυανόλευκων (95.0), Σάββα Πηλακούτα, η «Κυρία» κτύπησε ξανά την πόρτα για τον Μάριο Ηλία και περιμένει την απάντηση της Αχνιώτικης ομάδας.

Στην περίπτωση του Νίκα Κατσαράβα, υπογράμμισε ότι αν φύγει η ομάδα προγραμματισμού της Ανόρθωσης θα κινηθεί για τον αντικατάσταση του.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Ομόνοιας: α«Επέστρεψαν οι διεθνείς και θα ενσωματωθούν στη σημερινή προπόνηση. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, προπονήθηκε κανονικά και ο Κωστάκης Αρτυματάς. Θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Από τη δική μας πλευρά δεν έχουμε άλλο στόχο από τη νίκη από τη στιγμή που αγωνιζόμαστε στην έδρα μας».

Για τον δανεισμό του Γιωργαλλίδη: «Εκδόθηκε μια ανακοίνωση που αφορά τον δανεισμό του Κωνσταντίνου Γιωργαλλίδη στον ΑΣΙΛ. Πάρθηκε αυτρή η απόφαση ώστε να πάρει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά».

Αν υπάρχει πρόταση για τον Κατσαράβα: «Όντως έχει φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία της ομάδας μας. Γίνεται μελέτη από τη διοίκηση σε συνεννόηση με την τεχνική ηγεσία. Μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες θα παρθεί η απόφαση. Θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες και εφόσον υπάρχουν νέα σαφώς και θα βγει σχετική ανακοίνωση».

Για τον Μάριο Ηλία: «Έγινε μια νέα βελτιωμένη πρόταση στον Εθνικό και είναι και αυτό ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Ο κόσμος να αναμένει νεότερα στις επόμενες 3-4 μέρες».

Για τον αντικαταστάτη του Κατσαράβα: «Σε περίπτωση που ανοίξει μια θέση ξένου, είναι πάρα πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για απόκτηση επιθετικού. Αυτό θα γίνει σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Νίκα. Ευελπιστούμε να έρθει ένας παίκτης που να μπορεί να μας βοηθήσει».

Αν θα παραχωρηθούν κι άλλοι νεαροί δανεικοί: «Γίνονται διάφορες σκέψεις. Εφόσον διαφοροποιηθεί κάτι θα ενημερώσουν».

Για το θέμα με την αρχή αδειοδότησης: «Αφορά τη βόρεια κερκίδα. Είναι συνεχείς και καθημερινοί οι έλεγχοι. Πρέπει να τρέξουμε και αυτό κάνουμε».