«Ναυαγεί του Χριστοδουλόπουλου στον Απόλλωνα»

Για ναυάγιο στη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Απόλλωνα κάνει λόγο ελλαδικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα το sport-fm.gr υποστηρίζει ότι οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και πως μόνο αν υπάρξει ανατροπή θα υπογράψει ο έμπειρος Ελλαδίτης στους κυανόλευκους.

Κατά πόσο ευσταθούν οι πληροφορίες των συναδέλφων για ναυάγιο ή αν απλώς εξήγαγαν το συγκεκριμένο συμπέρασμα από το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής αποχωρεί από την Κύπρο δίχως να έχει υπογράψει, θα το δείξει ο χρόνος.

Υπενθυμίζουμε πως ο Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε από χθες (4/8) στη Λεμεσό, είχε επαφές με τη διοίκηση Νίκου Κίρζη και σύμφωνα με όσα μετέφεραν από τον Απόλλωνα, επιστρέφει στην Ελλάδα ώστε να συζητήσει με τη σύζυγό του και να αποφασίσουν αν θα υπογράψει στους κυανόλευκους και θα μετακομίσουν στο νησί μας.

Το δημοσίευμα…

Δεν τα βρήκαν Λάζαρος και Απόλλων Λεμεσού

Όλα δείχνουν πως «ναυαγεί» η μετακίνηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός ταξίδεψε χθες στην Κύπρο και είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Μάλιστα ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αναχωρεί από την Μεγαλόνησο και μόνο αν υπάρξει ανατροπή θα υπογράψει στην ομάδα που θα λάβει μέρος στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.