Ναι στην κάρτα, κι ας τρώγωμεν… επιθέσεις

Την περασμένη εβδομάδα έγραψα για την κάρτα φιλάθλου και συγχάρηκα την κυβέρνηση για την απόφασή της να την έχει σε ισχύ και τα επόμενα χρόνια. Στο άρθρο εκείνο τόνιζα ότι αυτοί όλοι που τάσσονται εναντίον της κάρτας είναι οι ίδιοι που κάνουν πλέον τα διάφορα επεισόδια εκτός γηπέδου.

Γι’ αυτό, είχα γράψει, καλύτερα να μείνουν εκεί που είναι για να έχει όλος ο καλός κόσμος την ησυχία του μέσα στα γήπεδα…

Τι το ήθελα να γράψω για την κάρτα; Δέχτηκα, όχι κριτική, όχι αντίλογο, αλλά επιθέσεις. Αντιγράφω μερικά σημεία απ’ όσα μου έγραψαν κάτω από το άρθρο μου κι ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του…

«Ψάξτε απλά τις τιμωρίες της Δικαστικής της ΚΟΠ πόσα και πόσα επεισόδια έχουν γίνει και άστε τις αρλούμπες σας για τους ανόητους που σας πιστεύουν. Να θυμάστε όμως, όταν το ποδόσφαιρο, από το οποίο ζείτε, πεθάνει, ότι η κάρτα ήταν η ταφόπλακά του κι εσείς οι νεκροθάφτες του».

«Άλλαξε τζείνα που πίνεις εκτός κι αν έβαλες το εμβόλιο» (αυτό ομολογώ ότι μου άρεσε. Ωραία η σύνδεση κάρτας – εμβολίου).

«1. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι εναντίον της κάρτας. Δείτε τα στατιστικά. 2. Από την πιο πάνω πλειοψηφία του κόσμου, το 99% δεν κατατάσσεται στη μερίδα που κάμνουν φασαρίες στα γήπεδα. Unlike τζαι στα ανάθεμα». (έλεγα κι εγώ, θα αντέξει, δεν θα το πει; Και το είπε…).

«Πόσα σας εδώκαν για τούτη τη διαφήμιση;»

Φίλοι μου, πάνω – κάτω, τις ίδιες θέσεις εκφράζουν όλοι αυτοί που τάσσονται με σφοδρότητα εναντίον της κάρτας.

Είναι κι αυτός ένας λόγος που εμείς θα επιμένουμε: ΝΑΙ στην κάρτα!