«Ναι» στην κάρτα φιλάθλου!

Η εφημερίδα μας είχε καθαρή θέση από την αρχή και τάχθηκε ανεπιφύλακτα υπέρ της κάρτας φιλάθλου στα κυπριακά γήπεδα. Ήταν ένα από τα λίγα, αλλά μεγάλα καλά που έκανε η κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Και σήμερα, με την ευκαιρία που η ΑΕΛ και ο ΑΠΟΕΛ με επιστολή τους ζητούν αναστολή της κάρτας φιλάθλου, η εφημερίδα μας συνεχίζει να έχει την ίδια, ξεκάθαρη θέση για διατήρηση της κάρτας.

Από τότε που εφαρμόστηκε ο νόμος ησυχάσαμε όλοι αφού δεν υπάρχουν στα γήπεδά μας σοβαρά επεισόδια που να απειλούν ανθρώπινες ζωές, κάτι που συνέβαινε συνεχώς πριν από την εφαρμογή της κάρτας. Όλοι έχουμε στο μυαλό μας τα αποτρόπαια περιστατικά που έσπερναν τον τρόμο και κατέστρεφαν το άθλημα. Οι ταραξίες εξαφανίστηκαν από τα γήπεδα και πλέον βάζουν φωτιές εκτός γηπέδου. Εκεί ας τους αναλάβει η Αστυνομία.

Στο γήπεδο ούτε Αστυνομία χρειάζεται πλέον, ούτε ταραξίες. Ο καθένας στη θέση του, γι’ αυτό το επαναλαμβάνουμε και το τονίζουμε: «Ναι» στη διατήρηση της κάρτας φιλάθλου κι όποιος θέλει να πάει στο γήπεδο οφείλει να ακολουθεί τους κανόνες.

Ήδη σε αυτόν τον τόπο έχουμε αρκετούς μπελάδες, δεν χρειάζονται άλλοι κι ομολογούμε ότι περιμέναμε περισσότερη σοβαρότητα από την ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ, ειδικά αυτή την εποχή…

Δ.