Να ξυπνήσει όσο είναι νωρίς

Εκ νέου προβληματισμός στην Ανόρθωση, η οποία δέχτηκε προχθές (3-2) τη δεύτερή της ήττα στο πρωτάθλημα από τον Άρη. Η «Κυρία» πλήρωσε την κάκιστη εμφάνισή της στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού και μέχρι το 19΄ βρέθηκε πίσω στο σκορ με τρία τέρματα. Η άμυνά της μέχρι το 20’ ήταν προβληματική και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η «ελαφρά ταξιαρχία» να κάνει ό,τι θέλει μέσα στο γήπεδο.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια με την έναρξη του δευτέρου μέρους προχώρησε σε τρεις αλλαγές προκειμένου να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Η Ανόρθωση είχε την κατοχή της μπάλας και άρχισε να πιέζει, ωστόσο δεν κατάφερε να σώσει έστω και τον έναν βαθμό.

Ο Γεωργιανός προπονητής θα πρέπει να διορθώσει αρκετά πράγματα ενόψει της συνέχειας, καθώς η ομάδα του ακόμη δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις της. Ο κόσμος των κυανολεύκων περιμένει πολλά περισσότερα και κυρίως από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος. Μια ομάδα που έχει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου θα πρέπει να δουλέψει και να βρει τον τρόπο, όχι μόνο να αποδίδει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά να παίρνει και τα τρίποντα.

Το πρωτάθλημά μας φέτος είναι αρκετά ανταγωνιστικό και οι ιθύνοντες θα πρέπει να δράσουν πριν να είναι αργά. Το ότι οι δύο ήττες της «Κυρίας» προήρθαν από Άρη και Δόξα σε εκτός έδρας αγώνες, ίσως αυτό να δείχνει ότι η ομάδα θα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται και τα παιχνίδια που είναι μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».