Να βρουν τον δρόμο για το τρίποντο

Όλη την εβδομάδα στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα κυριάρχησαν τα μεταγραφικά (κυρίως η εκκωφαντική κίνηση με Μπίσεσβαρ) κι ο αποκλεισμός της ομάδας από το κύπελλο. Πλέον οι κυανόλευκοι επικεντρώνονται στον μοναδικό στόχο που τους έμεινε, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για να κόψουν πρώτοι το νήμα, θα πρέπει να κάμουν τα λιγότερα λάθη από τις ομάδες που τους ακολουθούν.

Την Κυριακή αναμετρούνται εκτός έδρας με τη Νέα Σαλαμίνα και καλούνται να βρουν τον δρόμο της επιστροφής στη Λεμεσό με τους τρεις βαθμούς. Θα γνωρίζουν και τα αποτελέσματα άλλων διεκδικητών. Η τεχνική ηγεσία θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους παίχτες που ξεκούρασε την Τετάρτη στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Ήταν κάτι που το χρειαζόντουσαν, ειδικά οι βαρυφορτωμένοι –σε αγωνιστικά λεπτά- παίχτες.

Εκτός πλάνων θα είναι οι Σακέτι, Φιλιώτης και Γιοβάνοβιτς. Ο Αγκίρε (ακόμα κι αν δεν εκδόθηκε μέχρι χθες το επίσημο διαζύγιο) δεν πρόκειται να είναι στην αποστολή. Πιθανότατα θα τον διέγραφαν από τα μητρώα της ομοσπονδίας για να εγγράψουν τον Μπίσεσβαρ.

Για την τελευταία προσθήκη του Γενάρη, ήταν συγκεχυμένες οι πληροφορίες χθες, κατά πόσον θα είναι ο Γιώργος Μαλεκκίδης ή άλλος παίχτης. Σε μερικά Μέσα γράφτηκε ότι υπάρχει πιθανότητα να πάρουν κοινοτικό σέντερ φορ και να μείνει ο Κύπριος παίχτης μέχρι τον Μάη στην Καρμιώτισσα. Το πρόβλημα φυσικά, αν δεν «επαναπατρίσουν» τον Μαλεκκίδη και αποφασίσουν να πάρουν παίχτη για τον κατάλογο Α’, είναι ότι θα πρέπει να διαγράψουν άλλον έναν παίχτη. Για να γραφτούν οι Ολλανδοί Μπίσεσβαρ και Μπίτνερ, θα «κοπούν» οι Αγκίρε (εκτός απρόοπτου πάει ΑΠΟΕΛ) και Γκακπέ.