Να το αλλάξει ο Μπατία

Σε νέα εποχή θα επιχειρήσει να μπει ο Εθνικός, με τον Νταβίντ Μπατία να προετοιμάζει την ομάδα για τον πρώτο του αγώνα στον πάγκο. Ο Ισπανός τεχνικός είδε τον αγώνα με τον Απόλλωνα από τα επίσημα θεωρεία και στο ερχόμενο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ (11/12) θα έχει την ευθύνη της ομάδας. Χθες μίλησε στους παίκτες και στους συνεργάτες του και σήμερα θα προπονήσει για πρώτη φορά όλους τους παίκτες μαζί, καθώς αυτοί που αγωνίστηκαν με τον Απόλλωνα χθες έκαναν αποθεραπεία.

Στο παιχνίδι με τους γαλάζιους ο Εθνικός έπαιξε για την ισοπαλία, εγκλώβισε τον αντίπαλο στη μεγαλύτερη διάρκεια, έφθασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό. Ουσιαστικά έμεινε μόνο στην καλή αμυντική προσπάθεια, αφού επιθετικά ήταν πολύ αδύνατος. Λύγισε στο 83′ σε μία φάση που αδράνησε η άμυνα και το πλήρωσε, όμως, μπορούσε με το καλό σουτ του Κουμή στη τελευταία φάση να έπαιρνε και τον βαθμό.

Αυτή ήταν η ένατη ήττα στη φετινή σεζόν για τους Αχνιώτες που παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις πέντε βαθμούς. Στο Δασάκι κρατούν τη θέληση και το πάθος ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες, αρχής γενομένης από το ερχόμενο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού.