Να τα δώσουν όλα για την πρόκριση

Ενώπιον της μεγαλύτερης πρόκλησης στην πρόσφατη ιστορία του βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος σήμερα (18:00) θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να ολοκληρώσει τη μεγάλη έκπληξη και να περάσει στον μεγάλο τελικό κυπέλλου μετά από 30 χρόνια! Με ασπίδα τη νίκη με 4-2 στο Μακάρειο επί της ΑΕΛ, οι μαυροπράσινοι είναι πεπεισμένοι και αισιόδοξοι ότι μπορούν να φτάσουν σήμερα στον στόχο τους μέσα στη Λεμεσό, ώστε να διεκδικήσουν το μεγάλο τρόπαιο απέναντι σε ακόμη μία μεγάλη ομάδα (Ανόρθωση ή ΑΠΟΕΛ).

Πρόκειται για μια μοναδική και χρυσή ευκαιρία, την οποία θέλουν να εκμεταλλευτούν στον Ολυμπιακό. Παρά τη μεγάλη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι και οι παίκτες του γνωρίζουν τις τεράστιες δυσκολίες που θα βρουν στον δρόμο τους αφού η αντίπαλός τους καίγεται για την πρόκριση ειδικά μετά την οπισθοχώρησή της στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Γιανέφσκι, ο οποίος δεν υπολογίζει τον Κα, ετοίμασε το πλάνο του και περιμένει από τους παίκτες του να… εκτελέσουν τις διαταγές του. Οι μαυροπράσινοι θα επιχειρήσουν να κλείσουν όλους τους διαδρόμους που οδηγούν στην εστία του Μιχαήλ, αλλά ταυτόχρονα θα προσπαθήσουν να σκοράρουν, κάτι που αν το πετύχουν τότε θα… βρεθούν ακόμη πιο κοντά στο όνειρο.