Να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο

Το ντέρμπι με την Ανόρθωση ανήκει στον παρελθόν και η ΑΕΛ έχει στρέψει την προσοχή της αποκλειστικά στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εθνικό Άχνας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λεμεσού έχει πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν και θέλει να το συνεχίσει μέχρι εκεί που μπορεί.

Οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία σε όλα τα παιχνίδια και παρουσιάζονται ποιοτικότεροι από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Ο Κέρκεζ και οι συνεργάτες του, ακολουθώντας πιστά το πλάνο των τελευταίων χρόνων κατάφεραν να δημιουργήσουν, βήμα-βήμα, ένα ανταγωνιστικό σύνολο που κάθε χρόνο ζητά και κάτι περισσότερο. Πέρσι ήταν η πρωταγωνιστική πορεία, φέτος είναι ένας, τουλάχιστον, τίτλος. Το δείγμα μέχρι στιγμής πείθει, όμως καλείται να σταθεροποιηθεί και να μαζεύει βαθμούς στο σακούλι της.

Η ΑΕΛ φέτος καλείται να βελτιώσει άλλον ένα παράγοντα. Να καταφέρει να παίρνει νίκες και εκτός Τσιρείου. Είναι προφανές ότι στο γήπεδο της Λεμεσού έχει άλλον αέρα, όμως δεν θέλει να καεί και φέτος από τα εκτός έδρας. Σε δύο αγώνες που έδωσε εκτός Τσιρείου (αυτός με την Ομόνοια αναβλήθηκε για τον Δεκέμβρη), μάζεψε τέσσερις βαθμούς, αφού με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ εξήλθε ισόπαλη και με την ΠΑΕΕΚ καρδιοχτύπησε για να πάρει το τρίποντο στο Μακάρειο.