«Να ‘στε σίγουροι, θα παλέψουμε, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Χρύσης Μιχαήλ μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Καρμιώτισσα που άφησε τους ερυθρόλευκους σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε ένα παιχνίδι με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Προερχόμαστε από άσχημα αποτελέσματα κι έπρεπε οπωσδήποτε να πάρουμε το τρίποντο.

Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι που δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε, το πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου εμφανίστηκε όπως θέλαμε. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, κλασικές, πιέσαμε σωστά, δεν αφήσαμε σε καμία περίπτωση στην Καρμιώτισσα το όπλο της το επιθετικό τρανζίσιον και μετά από πολλές ευκαιρίες προηγηθήκαμε, όμως ούτε για ένα λεπτό δεν κρατήσαμε το αποτέλεσμα, πράγμα που έφερε άγχος, βαρετά πόδια στο δεύτερο ημίχρονο. Οι δυνάμεις δεν είναι ίδιες στο δεύτερο ημίχρονο όπως στο πρώτο, προσπαθήσαμε ξανά αλλά αντιλαμβάνεστε, ένα παιχνίδι πάρα πολύ ανοιχτό, η Καρμιώτισσα μπορούσε στους ανοιχτούς χώρους που αφήσαμε στην προσπάθεια μας να βρούμε γκολ, μπορούσαμε να βρεθούμε και πίσω στο σκορ.

Είναι αποτέλεσμα που δεν θέλαμε όμως είναι υποχρέωσή μας να το αφήσουμε πίσω και να ξεκινήσουμε δουλειά για το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε υποχρεωμένο και να ‘στε σίγουροι ότι θα παλέψουμε, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται».

Πόσο επηρέασε η γρήγορη ισοφάριση και οι χαμένες ευκαιρίες και αν η αποτυχία επηρεάζει την ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια: «Αυτή η νίκη θα έδινε άλλη ψυχολογία αν ερχόταν. Οι πάρα πολλές ευκαιρίες που είχαμε, μπορούσαμε να το τελειώσουμε από το πρώτο ημίχρονο. Επηρέασε το γκολ της ισοφάρισης όμως έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι να πάμε με το υπέρ μας το σκορ. Οδηγήσαμε το παιχνίδι από το 1′ ώς το 90′ για να διασπάσουμε τους χώρους, απέναντι σε μια ομάδα όπως την Καρμιώτισσα που δεν έχει κάτι να χάσει… Τέλειωσε το παιχνίδι, δύσκολα τα πράγματα όμως σε καμία περίπτωση δεν θα μείνουμε έτσι, θα παλέψουμε να πάρουμε αυτό που χρειάζεται η ομάδα».