Να σφραγίσει το εισιτήριο!

Έτοιμη να κλειδώσει την πρόκριση και να επιστρέψει στην Κύπρο με το εισιτήριο της επόμενης φάσης είναι η ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού απόψε (22:00) θα αναμετρηθεί με τη Βλάζνια στον επαναληπτικό του β’ προκριματικού γύρου στο Conference League, και ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Το 1-0 δίνει σαφώς προβάδισμα στους γαλαζοκίρινους, όμως με προσοχή, υπομονή και επιμονή θα πρέπει να επιβεβαιώσoυν τον τίτλο του φαβορί, σφραγίζοντας θέση στον γ’ προκριματικό.

Η χθεσινή μέρα δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν στην ΑΕΛ, αφού λόγω του καύσωνα ακυρώθηκε η πρωινή προπόνηση, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με τον Κέρκεζ να μετρά μόνο μία απουσία. Ο Άντονι Γεωργίου υπέστη θλάση και θα παραμείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.

Όσον αφορά στο πλάνο του Βόσνιου τεχνικού, δεν αναμένεται πως θα διαφέρει από την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα. Η παρουσία της ΑΕΛ στο Τσίρειο μόνο ενθαρρυντικά μηνύματα άφησε, αφού απειλήθηκε ελάχιστα, ενώ θα μπορούσε να διευρύνει περαιτέρω τον δείκτη του με τις ευκαιρίες που τη δημιούργησε.