Να πάει κόντρα στα προγνωστικά

Δεν φτάνει που ο Εθνικός είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, στα παιχνίδια που ακολουθούν έχει να ανέβει ένα ολόκληρο βουνό, καθώς οι επόμενες αγωνιστικές θα είναι ένας πραγματικός γολγοθάς. Η ομάδα της Άχνας έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά την ΑΕΛ (22/01, 19:00) στο Τσίρειο, έπειτα θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ (29/01, 17:00) στο Δασάκι και μετά θα πάει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια.

Τρία παιχνίδια που στα χαρτιά ο Εθνικός είναι το αουτσάιντερ και παρά τον βαθμό δυσκολίας τους θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο, αφού καίγεται για βαθμούς. Παρόλ’ αυτά, υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι η ομάδα, κόντρα στα προγνωστικά, στοχεύει να κάνει την υπέρβαση και να πάρει βαθμολογικό κέρδος που θα της δώσει ελπίδα παραμονής. Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ. Εκτός λόγω καρτών θα είναι ο κεντρικός αμυντικός Χολ.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, θα αποδεσμευτεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής και θα γίνει ακόμη μία κίνηση για να συμπληρωθούν οι τέσσερις προσθήκες του Γενάρη. Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής αποδεσμεύτηκαν οι Ασούμπρε, Αμπτουλάγιεφ και Τολμές και αποκτήθηκαν οι Ντούρις, Μάζουρεκ και Βοϊτσκόφσκι.