Να μην… μεγαλώσει ο μπελάς ενόψει Ομόνοιας

Δεν άφησε ούτε την Πάφος FC ανεπηρέαστη ο κορωνοϊός, αφού χθες οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν πως ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας είναι θετικός στον ιό. Τις προηγούμενες μέρες, υπήρξε ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου, αλλά, αυτή τη φορά, μπήκε πιο… βαθιά στην ομάδα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που συγκαταλέγεται στον κατάλογο Α’. Παρόλο που το θετικό κρούσμα δεν έχει έρθει σε επαφή με οποιοδήποτε άλλο μέλος ή ποδοσφαιριστή της ομάδας, έχουν όλοι περάσει από εξέταση ανίχνευσης του ιού και έχουν βρεθεί όλοι αρνητικοί.

Έτσι λοιπόν, η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με την Ομόνοια στο «Στέλιος Κυριακίδης» συνεχίζεται κανονικά και όλοι στην ομάδα εύχονται να μην προκύψουν άλλα θετικά δείγματα από τα σημερινά τεστ, ώστε η ομάδα να πάει ανεπηρέαστη και με όσο το δυνατό περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι κόντρα στους πράσινους.

Ο Μίλανιτς δεν υπολογίζει επίσης τους Σεμέδο και Πάνιτς, δύο παίκτες που έχουν φέτος πολύ καλή παρουσία και έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα για να είναι η ομάδα στα άνω διαζώματα.