«Να μας πουν από τον Απόλλωνα, του Γκεριέρ ήταν τελικά ή όχι κόκκινη κάρτα;»

Την απόδοση του Ιταλού διαιτητή Μάρκο Γκούιντα στο ντέρμπι του Τσιρείου, ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ομόνοια, σχολίασαν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Derby», Πανίκος Χατζηλιασής και Ανδρέας Κάντηλος, με τον συνεργάτη της εκπομπής και πρώην διαιτητή, Νίκο Σάββα (διαβάστε ΕΔΩ την ανάλυσή του).

Όταν η κουβέντα πήγε στην αποβολή του Τόμας Χούμποτσαν στο 83’, για την οποία ο Νίκος Σάββα είπε ότι ο διαιτητής καλύπτεται πλήρως από τον κανονισμό, ο Ανδρέας Κάντηλος… θυμήθηκε τις διαμαρτυρίες του Απόλλωνα σε παρόμοια φάση κόντρα στην Ανόρθωση.

Τότε, είχε αποβληθεί ο Γκεριέρ για αγκωνιά πάνω στον Καλτσά. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τιμόθεος Χριστοφή και στο VAR ο Γιώργος Νικολάου και με τις φωνές του ο Απόλλωνας φώναζε για λανθασμένη απόφαση και ζητούσε να έρθουν άμεσα ξένοι διαιτητές.

Ένα μήνα μετά ήρθαν ξένοι διαιτητές, για πρώτη φορά ήταν στο Απόλλων-Ομόνοια, και υπήρχε διαιτητική απόφαση που αφορά πάλι αγκωνιά.

Σχολιάζοντας ο Ανδρέας Κάντηλος είπε: «Για παρόμοια φάση ήρθαν οι ξένοι διαιτητές. Να μας πουν από τον Απόλλωνα, του Γκεριέρ ήταν τελικά ή όχι κόκκινη κάρτα;»