Να γίνει ο ΑΠΟΕΛ!

Ξεκινούν οι κρίσιμες εξετάσεις για το μέλλον

Ξεκινώντας από το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στο ΓΣΠ, εναντίον της Πάφου, ένας είναι ο στόχος της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών. Να κάνουν την ομάδα τους ξανά ΑΠΟΕΛ!

Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλό, μέσα στη δική τους έδρα, έστω και χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω των έκτακτων μέτρων, θέλουν να βάλουν τέτοια πίεση στον αντίπαλο που θα τον κάνουν πολύ γρήγορα να νιώσει τη δύναμη αυτής της ομάδας που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ!

Βασικά, για τους γαλαζοκίτρινους ξεκινούν κρίσιμες εξετάσεις από τις οποίες θα εξαρτηθούν πολλά για τη συνολική φετινή παρουσία τους.

Ποιες οι αλλαγές;

Σίγουρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα κάνει κινήσεις στον αγώνα της Κυριακής για να παρουσιάσει μια σαφώς βελτιωμένη ομάδα ενόψει και των ντέρμπι που ακολουθούν αμέσως μετά με Ανόρθωση εκτός και Απόλλωνα εντός.

Η πρώτη κίνηση που πιθανολογείται είναι η είσοδος στην 11άδα του τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο, από τη στιγμή που είναι 100% έτοιμος. Και σίγουρα ένας τερματοφύλακας της κλάσης του Ουζόχο μπορεί να φέρει άλλον αέρα στην ομάδα, ιδιαίτερα στην αμυντική γραμμή. Ακόμα, για την άμυνα αρχίζει πλέον να φαίνεται ποιοι θα πρέπει να παίξουν στα άκρα. Ο Ενσούε δεξιά και ο ένας και μοναδικός αριστερός Χρίστος Γουίλερ. Για το κέντρο της άμυνας όπου παρουσιάστηκαν μεγάλα κενά, διαθέσιμοι είναι και οι τέσσερις παίκτες (Ζόρζε, Σάντος, Μερκής, Σιέλης).

Θέλει κίνηση

Από τη μεσοεπιθετική γραμμή, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δούλεψε τις τελευταίες μέρες στην κίνηση καθώς οι παίκτες και ιδιαίτερα αυτοί που ήρθαν τελευταίοι έχουν προσθέσει στα πόδια αρκετές προπονήσεις και δεν δικαιολογούνται να μην τρέχουν και στα 90 λεπτά.

Στη μεσαία γραμμή και στα άκρα είναι γνωστές οι επιλογές και εκεί δεν αναμένεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές που θα προκαλέσουν αίσθηση. Εκεί που θα το σκεφτεί καλά ο Ουζουνίδης είναι για τη θέση του φορ. Σαχάρ ή Νούχιου;

Ο Ισραηλινός δούλεψε σκληρά τις τελευταίες μέρες στον Αρχάγγελο, ενώ ο Κοσοβάρος ήταν στην Εθνική όλο αυτόν τον καιρό και σίγουρα τα προγνωστικά τον αφήνουν στον πάγκο.