Να εντοπίσει τον επόμενο ηγέτη

Η Ανόρθωση κάνει το προγραμματισμό της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο που θα επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ύστερα από τον αποκλεισμό σοκ κόντρα στη Λάτσι της Αλβανίας.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επιθυμεί να δημιουργήσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό που θα έχει τη δυνατότητα να «κτυπήσει» τίτλους, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο που θα ικανοποιεί τον κόσμο.

Ο Γεωργιανός κόουτς κοιτά τις ελλείψεις που υπάρχουν στο ρόστερ και το σίγουρο είναι ότι ψάχνει παίκτες στη μεσαία γραμμή, οι οποίοι θα διαθέτουν δημιουργικές και ανασταλτικές ικανότητες, άρα θέλει και έναν box to box ποδοσφαιριστή, που θα μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματικός με την ομάδα σε θέση άμυνας και επίθεσης.

Τέλος, όπως όλα δείχνουν οι σχέση με τον Ρούμπεν Ράγιος τελειώνει, με τη Μεγάλη Κυρία να χάνει έναν ηγέτη στο γήπεδο και είναι υποχρεωμένη να εντοπίσει τον επόμενο, ή να τον δημιουργήσει μέσα από τις επιλογές που ήδη υπάρχουν. Το έργο του κόουτς δεν είναι εύκολο, παρόλο που η Ανόρθωση έχει λύσεις και θα στηριχθεί σε έναν ποιοτικό κορμό.