«Να έχουμε ένα δυνατό σύνολο, ρυθμιστές όπως πάντοτε» – BINTEO

Στο φιλικό της Αλκής με την Αναγέννηση– το οποίο κέρδισε με 3-0 η ομάδα της Ορόκλινης – βρέθηκε η ιστοσελίδα μας, με τον πρόεδρο της ομάδας Δερύνειας, Νίκο Λίλλη, να μιλάει στον Πανίκο Χατζηλιασή, παρουσιαστή της εκπομπής «Derby» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6, για την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Οι δηλώσεις του:

«Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους της Αλκής για την πολύ καλή φιλοξενία, της οποίας τύχαμε στα Λεύκαρα. Εγκαινιάζουν μία πολύ καλή τακτική και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Σήμερα περάσαμε ένα ευχάριστο απόγευμα με ένα παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου είναι σε δεύτερη μοίρα.

Είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Η ομάδα μας έκανε τις τελευταίες 15 ημέρες 11 διπλές προπονήσεις. Στήνουμε την ομάδα, βασιζόμαστε φέτος σε δικό μας υλικό. Ο κύριος άξονας είναι παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες μας και τη γύρω περιοχή. Έχουμε να ανταγωνιστούμε πολύ καλούς αντιπάλους, όπως η Αλκή.

Είναι ιδιαίτερα δύσκολες οι συνθήκες φέτος, ιδιαίτερα με τον κορωνοϊό. Έχουμε χαμηλά μπάτζετ, καλούμαστε να δραστηριοποιηθούμε με αυτά τα δεδομένα.  Ευελπιστούμε ότι και φέτος θα έχουμε έναν καλό σύνολο, δυνατό για τη δεύτερη κατηγορία, ρυθμιστές όπως πάντοτε.

Ευχόμαστε να αρχίσουμε το πρωτάθλημα πρώτα απ’ όλα και να έχουμε ένα αίσιο τέλος και μία αγωνιστική κατάσταση από όλες τις ομάδες».