Να δει μπροστά με… ηρεμία

Στον Απόλλωνα πρέπει να σταματήσει η μουρμούρα

Ηρέμησαν λίγο τα… πνεύματα στον Απόλλωνα από τη στιγμή που η διοίκηση ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να αποδεσμεύσει τον Γιάννη Πετράκη. Εκείνοι που θέλουν πραγματικά το καλό της ομάδας θα πρέπει να σεβαστούν τη συγκεκριμένη απόφαση. Ο Κρητικός τεχνικός θα έχει περισσότερες επιλογές παικτών σε σχέση με το παιχνίδι με την Ένωση στο ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ με την Ανόρθωση.

Δηλώθηκε να μην παίξει με την «Κυρία» ο Σακέτι, το ίδιο και ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος με τους βυσσινί Τσάρλι Μπένσοπ. Επανέρχονται όμως οι Ντιγκινί, Γιούστε και Μαλεκκίδης που ήταν τιμωρημένοι, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας μετά από έναν και πλέον μήνα θα είναι και ο Φάνος Κατελάρης. Ετοιμοπόλεμος θα είναι επίσης ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος είχε νιώσει μια ενόχληση στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής.

Τον Γιούστε θα τον επαναφέρει σίγουρα στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Ρομπέρζ. Ο Χάμπος Κυριάκου, ο οποίος αντικατέστησε τον Ισπανό, ίσως μεταφερθεί λίγο πιο ψηλά στον άξονα της μεσαίας γραμμής για να παίξει ως ανασταλτικός χαφ στη θέση του Σακέτι. Υποψήφιος για επιστροφή στο αρχικό πλάνο είναι ο Ντιγκινί, εκτός κι αν αποφασίσει ο Πετράκης να διατηρήσει ως φουνταριστό τον Νταμπό. Υπάρχουν βεβαίως άλλες τέσσερις μέρες προετοιμασίας.