«Να αποφύγουμε τα ατομικά λάθη. Δύσκολα παιχνίδια, είτε στο σπίτι είτε εκτός»

Δηλώσεις στην κάμερα της ΑΕΛ παραχώρησε ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Ντούσαν Κέρκεζ, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής κόντρα στη Δόξα. Η Βόσνιος τεχνικός αναφέρθηκε στην προηγούμενη αγωνιστική όπου η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα από την ΕΝΠ ενώ μίλησε και για το παιχνίδι με τους πράσινους της Κατωκοπιάς.

Αναλυτικά:

Για την ήττα από την ΕΝΠ: «Όταν χάσεις σίγουρα κάτι δεν πήγε καλά. Δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά όχι και κακοί. Νομίζω ήταν λεπτομέρειες. Πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις, στο τέλος έγινε ένα ατομικό λάθος. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να κάνουμε τέτοια λάθη. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι και στο τέλος χάσαμε. Σίγουρα κρατάω κάποια καλά πράγματα, οι παίκτες ακολουθούν το πλάνο. Δεν ήταν εύκολο όταν ο αντίπαλος είναι στο μισό γήπεδο. Υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται βελτίωση να μην ξαναχάσουμε τέτοια παιχνίδια. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε νέο σερί, θα προσπαθήσουμε, θα κάνουμε τα πάντα. Σίγουρα θα είναι δύσκολη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τη Δόξα στο Τσίρειο: «Δεν έχει εύκολα παιχνίδι. Αν παίζεις στο σπίτι ή εκτός, το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό για την συνέχεια να κερδίσουμε. Όχι λόγω της ήττας, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το τι πρέπει να αποφύγει η ΑΕΛ: «Σίγουρα τα ατομικά λάθη. Αυτό μετρά πολύ τώρα, είμαστε στην τελευταία φάση. Κάθε βαθμός μετρά. Να συνεχίσουμε να παίζουμε με ίδιο ή και καλύτερο ρυθμό».

Για την μάχη του τίτλου: «Είναι διαφορετικό πρωτάθλημα. Για διάφορους λόγους. Κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει ή να χάσει. Είναι σημαντικό να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι δύσκολα χωρίς κόσμο, με τον κορωνοϊό. Άλλες ομάδες είναι καλύτερες».

Για τον κόσμο: «Ξέρουμε ότι μας στηρίζουν. Να μην πανικοβάλλονται. Ξέρω ότι είναι ευχαριστημένοι. Κανείς δεν ήθελε να χάσουμε το παιχνίδι με την ΕΝΠ. Να μείνουν δίπλα μας και να πιστεύουν. Είμαι σίγουρος θα συνεχίσουμε και καλύτερα».