«Μύριζε ανατροπή… – Συγκλονιστική η βοήθεια του κόσμου»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Κωνσταντίνος Μηνά μετά την ισοπαλία της ομάδας του με τον Εθνικό στο Δασάκι (2-0) όπου βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το παιχνίδι δεν άρχισε καλά για εμάς, στις πρώτες του ευκιαρίες ο Εθνικός σκόραρε δύο όμορφα γκολ. Βρήκαμε ψυχικά αποθέματα να ισορροπήσουμε και να δημιουργήσουμε όμως παρά την πρσοπάθεια δεν φτιάξαμε τις προϋποθέσεις για γκολ που θα μας βοηθούσε στη συνέχεια.

Κάναμε μια συζήτηση στα αποδυτήρια, αλλάξαμε κάποια πράγματα, συμφωνήσαμε κάποια πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν πραγματικά το πόσο ωραίο ποδόσφαιρο μπορούν να παίξουν με γρήγορο τέμπο, αλλαγές παιχνιδιού, παίκτες μέσα στις γραμμές, επιθέσεις από τα πλάγια, ήταν πολύ καλή εμφάνιση κι αυτό που είπαμε από την πρώτη στιγμή είναι ότι ο ασφαλέστερος τρόπος για να φτάσεις στη νίκη είναι η απόδοση. Μύριζε ανατροπή το παιχνίδι, το πιέσαμε, προσπαθήσαμε, ήμασταν κοντά, δεν καταφέραμε να το γυρίσουμε όμως κρατούμε την προσπάθεια και από τώρα ξεκινούμε την προετοιμασία για τον αγώνα με την Πάφο. Θα προετοιμαστούμε με το πλάνο που γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ψηλή απόδοση στο επόμενο παιχνίδι για περισσότερη διάρκεια.

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου κι εκ μέρους των παικτών να ευχαριστήσω τους 20 οπαδούς που ήταν στην κερκίδα, δεν έχασαν την ελπίδα όταν χάναμε με 2-0 και μας βοήθησαν πάρα πολύ να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε, είχαμε συνοδεία, ο κόσμος μας περίμενε στο γήπεδο, υποδοχή, ήταν συγκλονιστική η βοήθειά του και ευχαριστούμε πάρα πολύ, θα προσπαθήσουμε η ομάδα να πάει εκεί που πρέπει για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας».