Μπράβο στην ΕΑΚ για τη φοβερή γιορτή

Με αφορμή τη γιορτή των άριστων αθλητών που διοργανώθηκε και φέτος, παρά τις δύσκολες συνθήκες, για 48η χρονιά, οφείλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και στην Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου.

Η εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΕΑΚ, με τη σημαντική βοήθεια του ΚΟΑ και των χορηγών, αποτελεί ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει ο αθλητισμός μας σε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις.

Τα συνδυάζει όλα, την απονομή τιμών, τις προγραμματικές δηλώσεις της πολιτείας για τον αθλητισμό, τις συγκινήσεις και τα δάκρυα χαράς από τους τιμώμενους και τα φιλικά και συγγενικά τους πρόσωπα.

Όλες οι κατά καιρούς διοικήσεις της ΕΑΚ προσέθεταν και κάτι δικό τους στην εκδήλωση με αποτέλεσμα να έχουμε μια συνεχή αναβάθμιση που έφθασε στα σημερινά εκπληκτικά επίπεδα όπως μας τα παρουσίασαν οι συνάδελφοι στην αίθουσα του εντυπωσιακού Δημοτικού Θεάτρου της Λευκωσίας.

Φέτος, οφείλω να πω ότι τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα γιατί σταμάτησε εκείνο το πήγαινε-έλα των επισήμων στην εξέδρα για τις απονομές, ενώ λόγω της περιορισμένης παρουσίας επισήμων (έκανε κι ένα καλό ο κορωνοϊός…) δεν είχαμε διαμαρτυρίες για τις θέσεις.

Ναι, μην παραξενεύεστε, παλαιότερα είχαμε μεγάλες παρεξηγήσεις για τις θέσεις των επισήμων, ιδιαίτερα των πολιτικών. Πόσες φορές έριξα την ιδέα να κρατούσαμε θέσεις μόνο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρόεδρο της Βουλής, αλλά πάντα μου έλεγαν ότι έπρεπε να εφαρμοστεί αυστηρά το πρωτόκολλο…

Τέλος, για άλλη μια φορά να συγχαρώ την ηγεσία και τα μέλη της ΕΑΚ και για τη φετινή γιορτή, ήταν πάλι φοβερή!